Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuję wokalistki |
Witam. Poszukuję wokalistki która mogła by dograć wokal do muzyki. Utwór utrzymany w klimacie house. Tekst w języku angielskim więc oczekuję dobrej wymowy w tym języku. Poniżej krótkie demo utworu. Chętne osoby prosze o pozostawienie adresu email. Odezwe się. Pozdrawiam Link do dema utworu http://www73.zippyshare.com/v/99476070/file.html ..::ringostar::..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuję wokalistki |
Już myślałem że będzie coś oryginalnego, jak bardzo się przeliczyłem :( btw, hausow z taka melodia jest ww uj i jeszcze wiecej...
|
|
Masakra ...
|
|
do oryginalności mój drogi kolego sama muzyka nie wystarczy :-) Własnie dlatego potrzebny bedzie tutaj wokal. Pozdrawiam ..::ringostar::..
|
|
a z językiem arabskim też można??
|
|
jezyk francuski najlatwiejszy szybciej znajdziesz ludzi:)
|
|
To forum to jednak nie najlepsze miejsce na tego typu ogloszenia... Ostrzegano mnie przed takimi co maja g...o do powiedzenia a najwiecej sie udzielają. To wlasnie przez takich ludzi ten kraj spada na psy :/ Przykra sprawa... Krytyka owszem ale jakas sensna... Transponder masakra to Twoja wypowiedz. Jesli chcesz juz wyrazic swoje zdanie to najpierw zastanow sie co chcesz napisac a dopiero pozniej siadaj do klawiatury... hitahi i sherlock? Po co te wpisy? malo smieszne i nic nie wnosza do tematu... czasami warto skorzystac z przyslowia ...\"a milczenie złotem\" Temat do zamkniecia bo nie chce mi sie czytac mądrali ktorzy nie sa w zaden sposob zwiazani z tematem a najwiecej sie udzielaja. Mimo wszystko dziekuje za zainteresowanie :] Pozdrawiam ..::ringostar::..
|
|
\"do oryginalności mój drogi kolego sama muzyka nie wystarczy :-) \" I tu sie wlasnie mylisz... jezeli zrobil bys ciekawa melodie, samo to by wystarczylo ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |