sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fotograf i Dj na wesele

szukam fotografa oraz Dj-a na wesele. Może znacie kogoś godnego polecenia?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ45JHofthrIZfWSTxrMlB0-wFLSo2ttv-RaaFcm01trV7h

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fotograf i Dj na wesele

Bartosz Chętnicki - fotograf - polecam

®

Fotografowie:
Mariusz Obrycki
Bartek Klepacki
Bogusław Nowacki
Krzysiek Serafiński
Kamil Zięba

DJ i wodzireje w jednej osobie:
Krzysiek Cieśliński
Sławek Chrostowski
Maciek Listowski
Piotrek Barbachowski - ale on już chyba nie gra tylko robi zdjęcia

Fotograf - Tomek Grzyb z Ostrołęki. Nie dość , że świetny fotograf to i osoba. Potrafi mega rozluźnić - zero skrępowania i spięcia.

Weż DJ. Lukasa to kamerkę i fotki masz za darmo.http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=246100&t=246100

angella

Angela przestan chrzanic bo jak można jednocześnie profesjonalnie prowadzić wesele oprawiac je muzycznie i w tym samym czasie robic zdjęcia kamerowac i co jeszcze ? Moze fikac na drążku koziołki ???
No chyba ze ktoś ma ochotę na zarówno badziewne granie prowadzenie wesela jak i zdjęcia czy nagranie
A moze w pakiecie daje tez noc poślubną z młoda :p

Spytaj go, handluje na rynku przecież i dziwne że nie masz go na swojej liście a to pewnie dlatego że jako profesjonalista nie potrzebuje żadnych pośredników dobry fachowiec nie potrzebuje reklamy bo klijent go sam znajdzie pisałam przecież że kameruje w przerwach gdy gości zabawia jego asystent lub asystentka zdjęcia też robi w przerwach oraz w plenerach na przykład na motorach,w samochodach,samolocikach a latem w balonie na uwięzi.

angella

Powiadasz że \"jako profesjonalista nie potrzebuje żadnych pośredników dobry fachowiec nie potrzebuje reklamy bo klijent go sam znajdzie \" to po kiego ch...ja w każdym możliwym temacie o DJ na wesele go reklamujesz ? A moze to ty jestes ta \"asystentka \" hahaha
Jako asystentka popracuj nad ortografią bo \"KLIJENT\" to może nie zwróci na to uwagi ale KLIENT z pewnością :-P

Mam 5 klas sp. a wiesz jak teraz nauczyciele uczą, a reklamuję Lukasa bo się w nim podkochuję i obiecał mi sesję zdjęciową wyśle póżniej te fotki do stolycy i zostanę modelką.

angella

a nie lepiej aktorka w jakims filmie \"przyrodniczym\"

Taaaa sesja zdjeciowa :P a teraz po obejrzeniu facebooka promowanego przez Angelę Lukasa smiem twierdzić że Angela i Lukas to ta sama osoba
Trzeba być analfabetą by w publicznym profilu pisać \"obejżeć\" czy \"pod chmurko\" zresztą promowany Lukas wypowiada sie na tym forum jako \"znajomy88\" i juz nie raz nie dwa sam siebie chwalił w postach na 4lomza

ciekawe podejscie do tematu : ... kameruje w przerwach ... i ...zdjęcia też robi w przerwach...

haha bedziesz mial/a paniatke z wesela robiona w przerwach

tu tez fajnie : Autor: angellica (---.play-internet.pl) Data: 02-07-14 19:07

I dzisiaj się dowiedziałam że w razie awarii prądu to sam pięknie śpiewa i gra na bębenku.Koleżanka z nim na rynku rozmawiała to powiedział że jest najlepszy w całym powiecie bo reszta to młode szczawiki co nie mają o muzyce pojęcia,!!!!!!!!!!!!

angella

Fotograf? Tylko Paweł Garbulski- www.garbulski.pl

mariofoto.pl

.

Jeśli pytanie o fotografa ślubnego jest wciąż aktualne, to polecamy się ;-))

Nasze prace: Fotografie ślubne
Oferta: Oferta fotografii ślubnej

Z pozdrowieniami
Paulina i Tomek
PiT foto-art

Duet Kreatywnych Fotografów zaprasza:
http://pitfotoart.pl

jeśli chodzi o dja to polecam www.djmw.pl :)

Ta chwila miła czasem to błąd...

Autor: pitfotoart (---.cdma.centertel.pl) Data: 21-07-14 21:09

Jeśli pytanie o fotografa ślubnego jest wciąż aktualne, to polecamy się ;-))

Nasze prace: Fotografie ślubne
Oferta: Oferta fotografii ślubnej

Z pozdrowieniami
Paulina i Tomek
PiT foto-art

Duet Kreatywnych Fotografów zaprasza:
http://pitfotoart.pl
A takie sprośne fotki też robicie?( duet,trójkąt, i temu podobne)

angella

menella a szukasz sponsora?

Fotografa i statystów.Główne role już obsadzone.

angella

A ja polecam PanoramaProjekt z Bialegostoku, chlopaki robia dobra robote.

z fotografów zdecydowanie polecam Kamila Ziębę fotografia ślubna Łomża bardzo dobry jest w tym co robi. w dj-ach się średnio orientuję (raczej wole zespoły) ale słyszałem dobre opinie od kilku osób na temat niejakiego dj chris

Zdjęcia Kamila Zięby sa rewelacyjne dlatego jest na liście która podalam wyżej Tak samo jak dj chris czyli Krzysiek Cieśliński
W przeciwieństwie do angelli której posty śmierdzą reklamą ja podalam kilku do wyboru a każdy z nich zarówno fotografów i dj sa godni uwagi

Eeeee Lukas najlepszy i tseba go reklamować.

angella

O wilku mowa: Klub Mensa zaprasza w piątki na taneczne klimaty Disco-Polo i Dance, muzyka na żywo + DJ, wstęp wolny. W soboty dyskoteka, gra DJ Lukas. Mensa, ul. Sienkiewicza 10.
tel. 606837545 a widzicie który DJ i fotograf by to robił za darmo? a Lukasa stać bo ma klasę.I gest.

angella

Hehe tak dużo ma wesel że w soboty gra w Mensie ? Zrobilas mu antyweselna reklamę kolezanko :-P zapytaj wymienionych przeze mnie dj ile maja wolnych sobót w sierpniu

Wesele na wsi to nie klub mensa. Do dobrego klubu mało kto się nadaje.

angella

Temat to DJ na wesele a nie DJ w świecącej pustkami mensie Taki z niego weselny DJ ze w srodku sezonu weselnego ma wolne terminy :-P

Dzisiaj mają na wejściu szampanem częstować to może wpadniesz na darmowego drinka?

angella

Sławek Chrostowski polecam byl u mnie na weselu jako Dj i goscie dobrze sie wybawili a jako fotografa polecam pana z rynku co sprzedaje plytami i kasetami tez robil mi zdjecia i byly swietne

O Natka dobrze gada.

angella

fotograf Maciej Sadowski byl u nas na weselu i bylam z niego bardzo zadowolona profesjonalne podejscie

Chodzi o fotki a nie jego chodzenie czy podchodzenie jak kto woli.

angella

Polecam poszukać na stronie znany fotograf, tam od razu można obejrzeć portfolio czy ci pasuje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org