Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotograf i Dj na wesele |
szukam fotografa oraz Dj-a na wesele. Może znacie kogoś godnego polecenia?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ45JHofthrIZfWSTxrMlB0-wFLSo2ttv-RaaFcm01trV7h
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotograf i Dj na wesele |
Bartosz Chętnicki - fotograf - polecam ®
|
|
Fotografowie: Mariusz Obrycki Bartek Klepacki Bogusław Nowacki Krzysiek Serafiński Kamil Zięba DJ i wodzireje w jednej osobie: Krzysiek Cieśliński Sławek Chrostowski Maciek Listowski Piotrek Barbachowski - ale on już chyba nie gra tylko robi zdjęcia
|
|
Fotograf - Tomek Grzyb z Ostrołęki. Nie dość , że świetny fotograf to i osoba. Potrafi mega rozluźnić - zero skrępowania i spięcia.
|
|
Weż DJ. Lukasa to kamerkę i fotki masz za darmo.http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=246100&t=246100 angella
|
|
Angela przestan chrzanic bo jak można jednocześnie profesjonalnie prowadzić wesele oprawiac je muzycznie i w tym samym czasie robic zdjęcia kamerowac i co jeszcze ? Moze fikac na drążku koziołki ??? No chyba ze ktoś ma ochotę na zarówno badziewne granie prowadzenie wesela jak i zdjęcia czy nagranie A moze w pakiecie daje tez noc poślubną z młoda :p
|
|
Spytaj go, handluje na rynku przecież i dziwne że nie masz go na swojej liście a to pewnie dlatego że jako profesjonalista nie potrzebuje żadnych pośredników dobry fachowiec nie potrzebuje reklamy bo klijent go sam znajdzie pisałam przecież że kameruje w przerwach gdy gości zabawia jego asystent lub asystentka zdjęcia też robi w przerwach oraz w plenerach na przykład na motorach,w samochodach,samolocikach a latem w balonie na uwięzi. angella
|
|
Powiadasz że \"jako profesjonalista nie potrzebuje żadnych pośredników dobry fachowiec nie potrzebuje reklamy bo klijent go sam znajdzie \" to po kiego ch...ja w każdym możliwym temacie o DJ na wesele go reklamujesz ? A moze to ty jestes ta \"asystentka \" hahaha Jako asystentka popracuj nad ortografią bo \"KLIJENT\" to może nie zwróci na to uwagi ale KLIENT z pewnością :-P
|
|
Mam 5 klas sp. a wiesz jak teraz nauczyciele uczą, a reklamuję Lukasa bo się w nim podkochuję i obiecał mi sesję zdjęciową wyśle póżniej te fotki do stolycy i zostanę modelką. angella
|
|
a nie lepiej aktorka w jakims filmie \"przyrodniczym\"
|
|
Taaaa sesja zdjeciowa :P a teraz po obejrzeniu facebooka promowanego przez Angelę Lukasa smiem twierdzić że Angela i Lukas to ta sama osoba Trzeba być analfabetą by w publicznym profilu pisać \"obejżeć\" czy \"pod chmurko\" zresztą promowany Lukas wypowiada sie na tym forum jako \"znajomy88\" i juz nie raz nie dwa sam siebie chwalił w postach na 4lomza
|
|
ciekawe podejscie do tematu : ... kameruje w przerwach ... i ...zdjęcia też robi w przerwach... haha bedziesz mial/a paniatke z wesela robiona w przerwach
|
|
tu tez fajnie : Autor: angellica (---.play-internet.pl) Data: 02-07-14 19:07 I dzisiaj się dowiedziałam że w razie awarii prądu to sam pięknie śpiewa i gra na bębenku.Koleżanka z nim na rynku rozmawiała to powiedział że jest najlepszy w całym powiecie bo reszta to młode szczawiki co nie mają o muzyce pojęcia,!!!!!!!!!!!! angella
|
|
Fotograf? Tylko Paweł Garbulski- www.garbulski.pl
|
|
mariofoto.pl
|
|
.
|
|
Jeśli pytanie o fotografa ślubnego jest wciąż aktualne, to polecamy się ;-)) Nasze prace: Fotografie ślubne Oferta: Oferta fotografii ślubnej Z pozdrowieniami Paulina i Tomek PiT foto-art Duet Kreatywnych Fotografów zaprasza: http://pitfotoart.pl
|
|
jeśli chodzi o dja to polecam www.djmw.pl :) Ta chwila miła czasem to błąd...
|
|
Autor: pitfotoart (---.cdma.centertel.pl) Data: 21-07-14 21:09 Jeśli pytanie o fotografa ślubnego jest wciąż aktualne, to polecamy się ;-)) Nasze prace: Fotografie ślubne Oferta: Oferta fotografii ślubnej Z pozdrowieniami Paulina i Tomek PiT foto-art Duet Kreatywnych Fotografów zaprasza: http://pitfotoart.pl A takie sprośne fotki też robicie?( duet,trójkąt, i temu podobne) angella
|
|
menella a szukasz sponsora?
|
|
Fotografa i statystów.Główne role już obsadzone. angella
|
|
A ja polecam PanoramaProjekt z Bialegostoku, chlopaki robia dobra robote.
|
|
z fotografów zdecydowanie polecam Kamila Ziębę fotografia ślubna Łomża bardzo dobry jest w tym co robi. w dj-ach się średnio orientuję (raczej wole zespoły) ale słyszałem dobre opinie od kilku osób na temat niejakiego dj chris
|
|
Zdjęcia Kamila Zięby sa rewelacyjne dlatego jest na liście która podalam wyżej Tak samo jak dj chris czyli Krzysiek Cieśliński W przeciwieństwie do angelli której posty śmierdzą reklamą ja podalam kilku do wyboru a każdy z nich zarówno fotografów i dj sa godni uwagi
|
|
Eeeee Lukas najlepszy i tseba go reklamować. angella
|
|
O wilku mowa: Klub Mensa zaprasza w piątki na taneczne klimaty Disco-Polo i Dance, muzyka na żywo + DJ, wstęp wolny. W soboty dyskoteka, gra DJ Lukas. Mensa, ul. Sienkiewicza 10. tel. 606837545 a widzicie który DJ i fotograf by to robił za darmo? a Lukasa stać bo ma klasę.I gest. angella
|
|
Hehe tak dużo ma wesel że w soboty gra w Mensie ? Zrobilas mu antyweselna reklamę kolezanko :-P zapytaj wymienionych przeze mnie dj ile maja wolnych sobót w sierpniu
|
|
Wesele na wsi to nie klub mensa. Do dobrego klubu mało kto się nadaje. angella
|
|
Temat to DJ na wesele a nie DJ w świecącej pustkami mensie Taki z niego weselny DJ ze w srodku sezonu weselnego ma wolne terminy :-P
|
|
Dzisiaj mają na wejściu szampanem częstować to może wpadniesz na darmowego drinka? angella
|
|
Sławek Chrostowski polecam byl u mnie na weselu jako Dj i goscie dobrze sie wybawili a jako fotografa polecam pana z rynku co sprzedaje plytami i kasetami tez robil mi zdjecia i byly swietne
|
|
O Natka dobrze gada. angella
|
|
fotograf Maciej Sadowski byl u nas na weselu i bylam z niego bardzo zadowolona profesjonalne podejscie
|
|
Chodzi o fotki a nie jego chodzenie czy podchodzenie jak kto woli. angella
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |