Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisy w Łomży |
Witam, czy możecie mi napisać gdzie w Łomży znajdują się jeszcze komisy samochodowe oprócz tych dwóch lub trzech naprzeciwko nowej hali targowej przy dworcu autobusowym oraz tego przy stacji PRYMA? Dzięki za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisy w Łomży |
google nie boli sprawdz te: http://www.autocentrum.pl/firmy/komisy-samochodowe/podlaskie/lomza/
|
|
na Nowogrodzkiej jest kilka , włącznie z tym przeniesionym z Sikorskiego
|
|
lepiej szukaj w Ostrołęce niż w Łomży
|
|
http://otomoto.pl/autokomisy/podlaskie/lomza/auto-handel Tu masz z stronami na otomoto
|
|
Na Google szukalem, jednak wole zapytać na forum, ponieważ jest to bardziej aktualna informacja niż np. Na autocentrum, gdzie tez szukalem. Dzięki za ta stronę z otomoto. Znacie jakieś konkretne adresy na Nowogrodzkiej, które nie są wymienione w otomoto?
|
|
|
Generalnie chciałem na żywo obejrzeć kilka samochodów przed podjęciem decyzji o kupieniu któregoś konkretnego modelu
|
|
|
Focus mk2, octavia 1, astra 3, wszystkie kombi.
|
|
|
To nie o komfort jazdy w takim sensie się rozchodzi, ale wymiary tego samochodu, te które wymienilem maja idealne.
|
|
Ciężko się przejechać całą nowogrodzką, wszystkie komisy widać z drogi.
|
|
Na Wojska Polskiego między Biedronką a światłami z Polową masz chyba 3 lub 4. Wszystkie obok siebie.
|
|
Ok, dzięki za info.
|
|
Na nowogrodzkiej sa bodajże dwa komisy, na spokojnej na przeciwko mpk hmmm przy prymie frizq
|
|
Jezeli interesowala by cie audi a6 w kombi to stoi w starym cydzynie przy szosie na sprzedanie przy serwisie jak sie na stary cydzyn skreca, wizualnie bryka ********* a w srodku nie mam pojecia frizq
|
|
A, który komis polecacie jeśli chodzi o sprowadzenie konkretnego auta? Taki, żeby mi nie sprowadził złoma i nie wciskał, że to igła?
|
|
najlepiej jakbys pojechał na giełde do Słomczyna ogromny wybór aut i ceny przyzwoite, jak ja szukalem passata to w lomzy w tym czasie chodzily po 13, 14 tyś. I to mozna powiedzieć, że \"gołe\" ani klimy, podrzewanych lusterek, foteli nic kompletnie, a tam kupiłem za 10 tyś. zaje*istą furke w pełnym wyposażeniu. Wiec ci mowie jedz na gielde do Słomczyna frizq
|
|
Na giełdzie może i tanio kupić można, ale najtrudniej sprawdzić stan faktyczny samochodu. Same tam cwaniaki, które już przy samym napomknięciu o jakiejś diagnozie uciekają w popłochu.
|
|
To co żadnego komisu do sprowadzania samochodu nie możecie polecić?:D
|
|
W łomży są ch*jowe samochody :-) frizq
|
|
Samochody takie jacy kupujący, ale pytanie było o to czy któryś z komisów ma zdolności do sprowadzania fajnych furek.
|
|
Autor: jacekmi komisy to najgorsze walki robia nie polecam kupna samochodu w komisie nie dosc ze przeplacisz to jeszcze kupisz strupa co po 2,3 miesiacach wszystko wyjdzie na jaw poszukaj sobie osoby prywatnej co idzie na jakosc a nie na ilosc
|
|
No w komisie tak na czysto znaleziony to bardzo ryzykowne, ale ciężko odszukać ciekawy model u jakiegoś prywatnego właściciela. Ale pytanie dotyczy aktualnie tego, czy ktoś z komisów w Łomży, albo ktoś kto sprowadza, może sprowadzić na zamówienie jakąś konkretną furkę.
|
|
jak kogos znajdziesz kto sprowadza warto z nim sie przejechac po samochod
|
|
Ale właśnie po to mi ktoś kto sprowadza, żebym nie musiał sam się zabierać po ten samochód:P
|
|
Polecam komis na wojska polskiego autotu coś takiego nazwa ubezpieczenia czy tam reklamy Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |