środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komisy w Łomży

Witam,
czy możecie mi napisać gdzie w Łomży znajdują się jeszcze komisy samochodowe oprócz tych dwóch lub trzech naprzeciwko nowej hali targowej przy dworcu autobusowym oraz tego przy stacji PRYMA? Dzięki za info.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komisy w Łomży

google nie boli
sprawdz te:
http://www.autocentrum.pl/firmy/komisy-samochodowe/podlaskie/lomza/

na Nowogrodzkiej jest kilka , włącznie z tym przeniesionym z Sikorskiego

lepiej szukaj w Ostrołęce niż w Łomży

http://otomoto.pl/autokomisy/podlaskie/lomza/auto-handel

Tu masz z stronami na otomoto

Na Google szukalem, jednak wole zapytać na forum, ponieważ jest to bardziej aktualna informacja niż np. Na autocentrum, gdzie tez szukalem. Dzięki za ta stronę z otomoto. Znacie jakieś konkretne adresy na Nowogrodzkiej, które nie są wymienione w otomoto?

Szukasz komisów,czy jakiegoś konkretnego auta?ba jeżeli auta,to można się dogadać w komisie i sprowadzą Ci takowe.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Generalnie chciałem na żywo obejrzeć kilka samochodów przed podjęciem decyzji o kupieniu któregoś konkretnego modelu

a z jakiej póły Szukasz?chodzi mnie bardziej o rodzaj niźli o cenę.

Focus mk2, octavia 1, astra 3, wszystkie kombi.

obok Demartu stoi grand scenic od renault-a,chyba 2004 za jakieś 13000 pewnie by poszedł.olej napędowy,ok 120KM 7 osób.wyższy komfort jazdy niż w fokusie

To nie o komfort jazdy w takim sensie się rozchodzi, ale wymiary tego samochodu, te które wymienilem maja idealne.

Ciężko się przejechać całą nowogrodzką, wszystkie komisy widać z drogi.

Na Wojska Polskiego między Biedronką a światłami z Polową masz chyba 3 lub 4. Wszystkie obok siebie.

Ok, dzięki za info.

Na nowogrodzkiej sa bodajże dwa komisy, na spokojnej na przeciwko mpk hmmm przy prymie

frizq

Jezeli interesowala by cie audi a6 w kombi to stoi w starym cydzynie przy szosie na sprzedanie przy serwisie jak sie na stary cydzyn skreca, wizualnie bryka ********* a w srodku nie mam pojecia

frizq

A, który komis polecacie jeśli chodzi o sprowadzenie konkretnego auta? Taki, żeby mi nie sprowadził złoma i nie wciskał, że to igła?

najlepiej jakbys pojechał na giełde do Słomczyna ogromny wybór aut i ceny przyzwoite, jak ja szukalem passata to w lomzy w tym czasie chodzily po 13, 14 tyś. I to mozna powiedzieć, że \"gołe\" ani klimy, podrzewanych lusterek, foteli nic kompletnie, a tam kupiłem za 10 tyś. zaje*istą furke w pełnym wyposażeniu. Wiec ci mowie jedz na gielde do Słomczyna

frizq

Na giełdzie może i tanio kupić można, ale najtrudniej sprawdzić stan faktyczny samochodu. Same tam cwaniaki, które już przy samym napomknięciu o jakiejś diagnozie uciekają w popłochu.

To co żadnego komisu do sprowadzania samochodu nie możecie polecić?:D

W łomży są ch*jowe samochody :-)

frizq

Samochody takie jacy kupujący, ale pytanie było o to czy któryś z komisów ma zdolności do sprowadzania fajnych furek.

Autor: jacekmi komisy to najgorsze walki robia nie polecam kupna samochodu w komisie nie dosc ze przeplacisz to jeszcze kupisz strupa co po 2,3 miesiacach wszystko wyjdzie na jaw poszukaj sobie osoby prywatnej co idzie na jakosc a nie na ilosc

No w komisie tak na czysto znaleziony to bardzo ryzykowne, ale ciężko odszukać ciekawy model u jakiegoś prywatnego właściciela. Ale pytanie dotyczy aktualnie tego, czy ktoś z komisów w Łomży, albo ktoś kto sprowadza, może sprowadzić na zamówienie jakąś konkretną furkę.

jak kogos znajdziesz kto sprowadza warto z nim sie przejechac po samochod

Ale właśnie po to mi ktoś kto sprowadza, żebym nie musiał sam się zabierać po ten samochód:P

Polecam komis na wojska polskiego autotu coś takiego nazwa ubezpieczenia czy tam reklamy

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org