środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Psychol za fajerą

Szczena opada jak niektórzy mają nas#ane pod kopułą.

https://www.youtube.com/watch?v=uVwev2Jttj8

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Psychol za fajerą

Ja nie próbowałem i mi wjechał hahaha

takich bezmózgów nie brakuje i w Łomży...

Dożywotnio prawko mu powinni zabrać, do tego zakaz prowadzenia pojazdu, zabrać auto i zlicytować i jeszcze niech płaci karę o wartości jego samochodu. On to chciał zrobić specjalnie bo pewnie polisa mu się kończyła i liczył na to, że mu zwrócą chociaż część pieniędzy za OC.

Dlaczego psychol? może wypił o jedno piwo za dużo i chciał pożartować trzeba być wyrozumiałym dla ludzi.

angella

angellica sama się dziwie że takie bzdury piszesz wypił o jedno piwo za dużo i chce pożartować po pijaku za kierownicą ?jak dziecko na ulicy potrąci też mamy być wyrozumiali dla ludzi ?bo wypił jedno piwo za dużo i chciał pożartować ,że je przejedzie bez przesady takiemu panu dla żartu zabierzmy prawko z dożywotnim zakazem go posiadania,żarty kończą się gdy wsiadasz za kierownicę .

filmik sobie nagrali chlopaki zeby popularnosc lapac a wy sie jaraccie bzdurami ludzie spokojnie

sherlock trochę go ta zabawa kosztowała :)
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3495159,szalony-kierowca-fiata-z-zor-szo-4y69-zatrzymany-wideo-uslyszal-zarzuty,2,id,t,sg.html#galeria-material

:)))))

Freszka no dzieci trzeba pilnowć żeby się na jezdni nie bawiły.

angella

Nie przyznał się do zarzutów, odmówił składania wyjaśnień - wyjaśnia prokurator. Udało nam się ustalić, że ma 54 lata, jest emerytem i jest na etapie otwierania restauracji w Żorach.

Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3495159,szalony-kierowca-fiata-z-zor-szo-4y69-zatrzymany-wideo-uslyszal-zarzuty,2,id,t,sg.html?cookie=1#galeria-material A nie mówiłam musiał wypróbować jakie drinki serwować gościom widać że dobry restaurator i dba o gości.

angella

Nie wiem co wypił, ale widać, na niego działa. ;)

angellica oczywiście że trzeba pilnować, bynajmniej ja świadkiem nie jestem takich zabaw na jezdni , ale dzieci korzystają z przejścia dla pieszych które jest gdzie?:)widzę że w poważnych sprawach też masz poczucie humoru jak kierowca auta, pozdrawiam Cie serdecznie .

Szkoda że nie podali adresu tej knajpy, można by popróbować, bo widać te jego drinki niezle działają.

angella

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org