Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psychol za fajerą |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psychol za fajerą |
Ja nie próbowałem i mi wjechał hahaha
|
|
takich bezmózgów nie brakuje i w Łomży...
|
|
Dożywotnio prawko mu powinni zabrać, do tego zakaz prowadzenia pojazdu, zabrać auto i zlicytować i jeszcze niech płaci karę o wartości jego samochodu. On to chciał zrobić specjalnie bo pewnie polisa mu się kończyła i liczył na to, że mu zwrócą chociaż część pieniędzy za OC.
|
|
Dlaczego psychol? może wypił o jedno piwo za dużo i chciał pożartować trzeba być wyrozumiałym dla ludzi. angella
|
|
angellica sama się dziwie że takie bzdury piszesz wypił o jedno piwo za dużo i chce pożartować po pijaku za kierownicą ?jak dziecko na ulicy potrąci też mamy być wyrozumiali dla ludzi ?bo wypił jedno piwo za dużo i chciał pożartować ,że je przejedzie bez przesady takiemu panu dla żartu zabierzmy prawko z dożywotnim zakazem go posiadania,żarty kończą się gdy wsiadasz za kierownicę .
|
|
filmik sobie nagrali chlopaki zeby popularnosc lapac a wy sie jaraccie bzdurami ludzie spokojnie
|
|
sherlock trochę go ta zabawa kosztowała :) http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3495159,szalony-kierowca-fiata-z-zor-szo-4y69-zatrzymany-wideo-uslyszal-zarzuty,2,id,t,sg.html#galeria-material
|
|
:)))))
|
|
Freszka no dzieci trzeba pilnowć żeby się na jezdni nie bawiły. angella
|
|
Nie przyznał się do zarzutów, odmówił składania wyjaśnień - wyjaśnia prokurator. Udało nam się ustalić, że ma 54 lata, jest emerytem i jest na etapie otwierania restauracji w Żorach. Czytaj więcej: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3495159,szalony-kierowca-fiata-z-zor-szo-4y69-zatrzymany-wideo-uslyszal-zarzuty,2,id,t,sg.html?cookie=1#galeria-material A nie mówiłam musiał wypróbować jakie drinki serwować gościom widać że dobry restaurator i dba o gości. angella
|
|
Nie wiem co wypił, ale widać, na niego działa. ;)
|
|
angellica oczywiście że trzeba pilnować, bynajmniej ja świadkiem nie jestem takich zabaw na jezdni , ale dzieci korzystają z przejścia dla pieszych które jest gdzie?:)widzę że w poważnych sprawach też masz poczucie humoru jak kierowca auta, pozdrawiam Cie serdecznie .
|
|
Szkoda że nie podali adresu tej knajpy, można by popróbować, bo widać te jego drinki niezle działają. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |