piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Structum - lek

Witam
Orientuje się ktoś w której łomżyńskiej aptece dostanę ten lek najtaniej ?
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Structum - lek

lagody kolo biedronki masz najtansza apteke

W internecie masz wykaz wszystkich aptek w Łomży wraz z nr. tel.Siadasz,szukasz,dzwonisz i pytasz.

Ta apteka na łagody jest najtańszą w łomży i jeszcze apteka na długiej

Ok. Dzięki za info
Pozdrawiam

Ja kupowałem na łagody i fakt chyba tam było najtaniej. Kupujesz z własnej woli, czy standardowo wspaniali łomżyńscy ortopedzi przepisali cie ten cudowny lek, który gówno daje bo się im badań nie chciało robić?

Wcale na Łagody nie jest najtaniej.Wedlug mnie na Dwornej.Sa przebitki nawet kilkudziesieciu zlotowe.A do tego na Łagody ten dziwny personel,patrza na czlowieka jak na dziwaka,obgaduja.Dziwne kobiety.Same nie swieca uroda,wiec jak wejdzie ktos ładniejszy to zazdrość zżera:/

nigdziej nie ma tak drogo jak na Dwornej nawet do 20zł na recepcie od specjalistów.

Autor: Lopez69 co ty pierdolisz zes glodny ? dworna jedna z najdrozysz aptek i tam wlasnie tak patrza i obgaduja i klijenta nie maja !!!!lagoda najtansza !!!!

Oho przedmówca chyba pracuje na Łagody,bo tak broni i personelu i apteku,w ktorej klient to rzadkość

Proponuję nie obrażać nikogo, a sprawdzić samemu.

W Kauflandzie za 49,90 kupowałam, nie wiem jak teraz kosztuje.

W Eko-aptece koło poczty za 46zł

Pomysł zdobycia Viagry skłonił mnie do myślenia o tym, jak trudno jest znaleźć miejsce z gwarancją oryginalności. Dużo słyszałem o podróbkach i ważne było dla mnie, aby uniknąć ryzyka. W ten sposób znalazłem platformę produkty zwiększające potencję — mają ścisłą kontrolę nad dostawcami i zapewnienie jakości, co pozwoliło mi dokonać pewnych i bezpiecznych wyborów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org