Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Structum - lek |
Witam Orientuje się ktoś w której łomżyńskiej aptece dostanę ten lek najtaniej ? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Structum - lek |
lagody kolo biedronki masz najtansza apteke
|
|
W internecie masz wykaz wszystkich aptek w Łomży wraz z nr. tel.Siadasz,szukasz,dzwonisz i pytasz.
|
|
Ta apteka na łagody jest najtańszą w łomży i jeszcze apteka na długiej
|
|
Ok. Dzięki za info Pozdrawiam
|
|
Ja kupowałem na łagody i fakt chyba tam było najtaniej. Kupujesz z własnej woli, czy standardowo wspaniali łomżyńscy ortopedzi przepisali cie ten cudowny lek, który gówno daje bo się im badań nie chciało robić?
|
|
Wcale na Łagody nie jest najtaniej.Wedlug mnie na Dwornej.Sa przebitki nawet kilkudziesieciu zlotowe.A do tego na Łagody ten dziwny personel,patrza na czlowieka jak na dziwaka,obgaduja.Dziwne kobiety.Same nie swieca uroda,wiec jak wejdzie ktos ładniejszy to zazdrość zżera:/
|
|
nigdziej nie ma tak drogo jak na Dwornej nawet do 20zł na recepcie od specjalistów.
|
|
Autor: Lopez69 co ty pierdolisz zes glodny ? dworna jedna z najdrozysz aptek i tam wlasnie tak patrza i obgaduja i klijenta nie maja !!!!lagoda najtansza !!!!
|
|
Oho przedmówca chyba pracuje na Łagody,bo tak broni i personelu i apteku,w ktorej klient to rzadkość
|
|
Proponuję nie obrażać nikogo, a sprawdzić samemu.
|
|
W Kauflandzie za 49,90 kupowałam, nie wiem jak teraz kosztuje. _____________________________________________________
|
|
W Eko-aptece koło poczty za 46zł
|
|
Pomysł zdobycia Viagry skłonił mnie do myślenia o tym, jak trudno jest znaleźć miejsce z gwarancją oryginalności. Dużo słyszałem o podróbkach i ważne było dla mnie, aby uniknąć ryzyka. W ten sposób znalazłem platformę produkty zwiększające potencję — mają ścisłą kontrolę nad dostawcami i zapewnienie jakości, co pozwoliło mi dokonać pewnych i bezpiecznych wyborów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |