Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
optyk |
Witam. Chciałabym znać opinię, który optyk w Łomży jest w miarę tani, ponieważ potrzebuję pierwszych okularów dla dziecka. Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: optyk |
Polecam Optyk Pryzmat na al.Legionów kolo Kontaktów. Ceny przystępne, pani świetnie dobiera oprawki, czas realizacji nie jest długi. Kupiłam tam chyba juz 4 pary okularów korekcyjnych, z każdych byłam zadowolona, z tych które obecnie noszę najbardziej. Jeśli mowa o drobnych poprawkach typu podkręcenie nosków itp, nie ma z tym problemu. Pracują tam dwie panie, za każdym razem obsługiwała mnie pani z czarnymi włosami, chyba do ramion, niższa. Obsługa świetna. Polecam.
|
|
dobry temat tez jestem zainteresowana ,dziekuje za odpowiedz.
|
|
P. Siemion na Małachowskiego 8 karaluch
|
|
Przy Al. legionów 32 naprzeciw parku, jest fajny optyk, wybór oprawek duży dla dzieci jak i dla dorosłych. Realizują zniżki z NFZ. Sama tak kupowałam okulary dla siebie i synów, jestem bardzo zadowolona. POLECAM
|
|
Polecam optyka koło Kontaktów Ta pani z czarnymi włosami niska super doradzi
|
|
Jeśli chodzi o niskie ceny to optyk na Małachowskiego w ciągu sklepów. Dość tanio jest jeszcze koło Kontaktów. Najdrożej pod filarami na Starym Rynku i w Saloniku Optycznym na Ks. Anny. Lokoo Optyk na Al. Legionów naprzeciwko parku mam mały wybór oprawek i ceny wysokie. Optyk koło Epoki też dość drogo. Na Dmowskiego i koło Kauflanda ceny przeciętne.
|
|
zielona_biedronka piszę się LOOKO OPTYK, jesteś chyba ich konkurencją, bo mają bardzo duzy wybór oprawek i w przystepnych cenach. Jak dla Ciebie około 400 sztuk do wyboru to za mało to jedz do hurtowni tam będziesz miała większy :) Kupiłam u nich oprawke za 119 zł bardzo ładną, Polecam każdemu ten optyk kto tylko mnie pyta. Al. legionów naprzeciw parku :)
|
|
Jak sytuacja wygląda w 2019? Potrzebne mi okulary. Optyk u którego ostatnio robiłam chyba zamknął salon (ten koło Cendrowskich). Dużo ludzi poleca te czołowe marki, bo jak się coś popsuje to naprawią, ale wiem, że są sytuacje, w których i tak nie naprawią, bo np. już nie ma części do danego modelu. Więc cóż, na okularach nie siadam, kryterium: niezbyt wygórowana cena i wygląd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |