Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rolety |
Witam, urwały mi się łańcuszki u rolet, może wiecie, gdzie w łomży dokupię. Rolety były robione na zamówienie kilka lat temu, u Pana, który już się tym nie zajmuje, ale te łańcuszki są chyba takie same we wszystkich roletach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rolety |
cale rolety tylko teraz kupisz
|
|
na Bema sa dwie firmy,zapytaj
|
|
Z rok temu na ul.Nowogrodzkiej, kiedyś co była Policja w barakach, tam dokupowałam
|
|
za barem 777 tam pytaj bo na bema to nic niema
|
|
tylko strefa szczegolnego dozoru policji
|
|
jankes durniu! rolety pod DONERS KEBABY i pod NORDCOM(druga fma nazwy nie pamietam),trollu internetowy nie wprowadzaj ludzi w blad
|
|
Wmrowce ostatnio kupiłam
|
|
nowogrodzka
|
|
Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-05-14 16:34 niewzywaj boga nadaramnie
|
|
na Sikorskiego, w sklepie z wyposarzeniem wnętrz, ja kupowałem bodajże za 14 zł :)
|
|
Ja jeszcze nie mam rolet, ale myślę, że w najbliższym okresie czasu znajdą się one również i u mnie. Bardzo spodobało mi się to co przeczytałem w artykule https://klasterbudownictwa.pl/jak-zamontowac-rolety-rzymskie-na-suficie/ i już sam montaż rolet rzymskich na suficie nie stanowi dla mnie żadnego problemu.
|
|
Jeśli szukasz rolet zewnętrznych, gorąco polecam firmę Letyro (rolety zewnętrzne w Rzeszowie). Mają w swojej ofercie solidne, estetyczne i funkcjonalne produkty, które świetnie chronią przed słońcem, zapewniają prywatność i poprawiają izolację w domu. Skorzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Montaż przebiegł sprawnie, a rolety działają perfekcyjnie. Zdecydowanie warto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |