Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trochę pytań o lekarzach |
Witam. Mam kilka pytań do Was forumowicze którzy są rzetelni w odpowiedziach i dobrze doradzają i nie piszą głupot. Mianowicie chciałabym zapytać o : 1. Czy ktoś wie gdzie w Łomży jest poradnia pulmonologiczna( płucna) państwowo albo na NFZ i jaki lekarz jest tam najlepszy.Może ktoś tam się leczy i ma dobre opinie o lekarzach? 2. Czy ktoś wie jaki jest dobry lekarz stomatolog na NFZ w lokalu wybudowanym niedaleko sklepu Maxi Mix (dawna Justa i dawny Sezam) na Ks.Anny ? 3. Czy ktoś wie gdzie przyjmuje (prywatnie bądź na NFZ ) lekarz medycyny,internista z Pogotowia Ratunkowego w Łomży na Szosie Zambrowskiej gdzie ma tam dyżury>Pytam bo jest dobrym lekarzem. Proszę o odpowiedzi.Dziękuję.Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trochę pytań o lekarzach |
Mam dobrą opinie na temat doktor.Danielskiej specjalista II stopnia pulmonolog. Przyjmuje w ramach NFZ na Księżnej Anny ,ale to nie jest odrębna poradnia pulmonologiczna tylko Rodzinna przychodnia,ale myślę ze mozna zadzwonic i sie zorientować jak przyjmuje. Odnośnie stomatologa polecam Modent Monikę Chojnowską ul. Ks. Janusza I 7c, Łomża. Z moich doświadczeń to by było na tyle.
|
|
@Kasia Olender -dziękuję
|
|
Poradnia pulmonologiczna znajduje się przy starym szpitalu zakaźnym. Potrzebne jest skierowanie. Wszystkie badania pomocnicze wykonują na miejscu. Lekarze znają się na tym co robią i chyba nie ma potrzeby wyszczególniać, jednak szczególne wzięcie ma doktor Kalinowska. Prawdopodobnie przychodnia w najbliższym czasie będzie przeniesiona do szpitala na ul. Piłsudskiego.
|
|
Ponawiam ze swojej strony ostatnie pytanie ponieważ zapomniałam napisać o jakiego lekarza mi dokładnie chodzi; 3. Czy ktoś wie gdzie przyjmuje (prywatnie bądź na NFZ ) lekarz medycyny,internista z Pogotowia Ratunkowego w Łomży na Szosie Zambrowskiej-Marcin Karpiński, gdzie ma tam dyżury.Pytam bo jest dobrym lekarzem. może ktoś z Was wie i podpowie:)
|
|
??
|
|
Jednak chyba nikt nic nie wie na ostatnie pytanie i odpowiedzi nie dostanę:(
|