środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trochę pytań o lekarzach

Witam.
Mam kilka pytań do Was forumowicze którzy są rzetelni w odpowiedziach i dobrze doradzają i nie piszą głupot.
Mianowicie chciałabym zapytać o :
1. Czy ktoś wie gdzie w Łomży jest poradnia pulmonologiczna( płucna) państwowo albo na NFZ i jaki lekarz jest tam najlepszy.Może ktoś tam się leczy i ma dobre opinie o lekarzach?
2. Czy ktoś wie jaki jest dobry lekarz stomatolog na NFZ w lokalu wybudowanym niedaleko sklepu Maxi Mix (dawna Justa i dawny Sezam) na Ks.Anny ?
3. Czy ktoś wie gdzie przyjmuje (prywatnie bądź na NFZ ) lekarz medycyny,internista z Pogotowia Ratunkowego w Łomży na Szosie Zambrowskiej gdzie ma tam dyżury>Pytam bo jest dobrym lekarzem.

Proszę o odpowiedzi.Dziękuję.Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trochę pytań o lekarzach

Mam dobrą opinie na temat doktor.Danielskiej specjalista II stopnia pulmonolog.
Przyjmuje w ramach NFZ na Księżnej Anny ,ale to nie jest odrębna poradnia pulmonologiczna tylko Rodzinna przychodnia,ale myślę ze mozna zadzwonic i sie zorientować jak przyjmuje.

Odnośnie stomatologa polecam Modent Monikę Chojnowską
ul. Ks. Janusza I 7c, Łomża.

Z moich doświadczeń to by było na tyle.

@Kasia Olender -dziękuję

Poradnia pulmonologiczna znajduje się przy starym szpitalu zakaźnym. Potrzebne jest skierowanie. Wszystkie badania pomocnicze wykonują na miejscu. Lekarze znają się na tym co robią i chyba nie ma potrzeby wyszczególniać, jednak szczególne wzięcie ma doktor Kalinowska. Prawdopodobnie przychodnia w najbliższym czasie będzie przeniesiona do szpitala na ul. Piłsudskiego.

Ponawiam ze swojej strony ostatnie pytanie ponieważ zapomniałam napisać o jakiego lekarza mi dokładnie chodzi;

3. Czy ktoś wie gdzie przyjmuje (prywatnie bądź na NFZ ) lekarz medycyny,internista z Pogotowia Ratunkowego w Łomży na Szosie Zambrowskiej-Marcin Karpiński, gdzie ma tam dyżury.Pytam bo jest dobrym lekarzem.

może ktoś z Was wie i podpowie:)

??

Jednak chyba nikt nic nie wie na ostatnie pytanie i odpowiedzi nie dostanę:(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org