Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpital |
Czy ktoś może zna adres strony internetowej, gdzie można składać skargi na pracowników szpitalu w Łomży? Ostatnią widziałam tą stronę, jednak pamięć zawodzi i kompletnie zapomniałam adres
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpital |
Anonimowo chcesz kogoś oczernić?
|
|
Wejdź na stronę szpitala tam na pewno znajdżiesz. Chodzi o jakiś konkretny oddział?
|
|
Jeśli nie jesteście Państwo zadowoleni z pracy lub zachowania się personelu: lekarzy, pielęgniarek, rejestratorek, rehabilitantów możecie interweniować przede wszystkim u ich bezpośrednich przełożonych: ordynatora/koordynatora oddziału pielęgniarki oddziałowej kierownika sekcji dokumentacji i rejestracji chorych W następnej kolejności skargę można złożyć na piśmie do Dyrektora Szpitala, który powołał Komisję ds. rozpatrywania skarg lub udać się ze skargą do: Zastępcy dyrektora ds. lecznictwa- w sprawach dotyczących lekarzy, psychologów, logopedów Zastępcy dyrektora ds. pielęgniarstwa- w sprawach dotyczących pielęgniarek, sanitariuszy Kierownika Działu Organizacyjnego – w sprawach dotyczących rejestratorek Wydziału Skarg w Podlaskim Oddziale NFZ w Białymstoku Rzecznika Praw Pacjenta w Warszawie Tak pisze na stronie szpitala
|
|
Pisanie skarg raczej nic nie da. Masz tutaj stronę biura rzecznika praw pacjenta. Oni powinni jakoś zareagować. http://www.bpp.gov.pl/ wszelkie skargi pisz bezpośrednio tutaj sekretariat@bpp.gov.pl A tutaj masz infolinię 800-190-590
|
|
Edward18 ma racje na pisemną skargę szkoda czasu bo nic nie da.
|
|
www.ormo.pl
|
|
A nie możesz napisać skargi i albo zaadresować ją na adres szpitala, albo pozostawić w jakiejś specjalnej skrzynce w szpitalu?
|
|
Nie chce nikogo oczerniać, chodzi mi bardziej o pogotowie a konkretniej ordynatora który zlekceważył powagę sytuacji i zasugerował dojazd na własną rękę, gdzie to było po prostu utrudnione. Nie chciałam się bawić w pisemne skargi
|
|
powiedz w oczy inaczej nie zrozumieja
|
|
Pogotowie to ma panią dyrektor i nie podlega szpitalowi.Za nim zaczniesz pisać skargi to ustal o kogo chodzi.Szpital czy pogotowie.?
|
|
kiedys trafilem na jedna pania na dyzuze nocnym to do dzis pamieta jak sie wyspala , Autor: xxxklaudiaa (---.lomza.vectranet.pl) Data: 02-05-14 12:52 Czy ktoś może zna adres strony internetowej, gdzie można składać skargi na pracowników szpitalu w Łomży? Ostatnią widziałam tą stronę, jednak pamięć zawodzi i kompletnie zapomniałam adres Takie sprawy zalatwia sie na goraco na miejscu nie przez forum
|
|
Pisałem wcześniej, jeśli chcesz efektu to tamte strony dadzą najlepszy. Może poleci paru niekompetentnych ludzi, żeby "młoda, świeża krew" mogła pracować i RATOWAĆ ludzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |