środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szpital

Czy ktoś może zna adres strony internetowej, gdzie można składać skargi na pracowników szpitalu w Łomży? Ostatnią widziałam tą stronę, jednak pamięć zawodzi i kompletnie zapomniałam adres

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szpital

Anonimowo chcesz kogoś oczernić?

Wejdź na stronę szpitala tam na pewno znajdżiesz. Chodzi o jakiś konkretny oddział?

Jeśli nie jesteście Państwo zadowoleni z pracy lub zachowania się personelu: lekarzy, pielęgniarek, rejestratorek, rehabilitantów możecie interweniować przede wszystkim u ich bezpośrednich przełożonych:

ordynatora/koordynatora oddziału
pielęgniarki oddziałowej
kierownika sekcji dokumentacji i rejestracji chorych

W następnej kolejności skargę można złożyć na piśmie do Dyrektora Szpitala, który powołał Komisję ds. rozpatrywania skarg lub udać się ze skargą do:

Zastępcy dyrektora ds. lecznictwa- w sprawach dotyczących lekarzy, psychologów, logopedów
Zastępcy dyrektora ds. pielęgniarstwa- w sprawach dotyczących pielęgniarek, sanitariuszy
Kierownika Działu Organizacyjnego – w sprawach dotyczących rejestratorek
Wydziału Skarg w Podlaskim Oddziale NFZ w Białymstoku
Rzecznika Praw Pacjenta w Warszawie

Tak pisze na stronie szpitala

Pisanie skarg raczej nic nie da. Masz tutaj stronę biura rzecznika praw pacjenta. Oni powinni jakoś zareagować.

http://www.bpp.gov.pl/

wszelkie skargi pisz bezpośrednio tutaj

sekretariat@bpp.gov.pl

A tutaj masz infolinię

800-190-590

Edward18 ma racje na pisemną skargę szkoda czasu bo nic nie da.

www.ormo.pl

A nie możesz napisać skargi i albo zaadresować ją na adres szpitala, albo pozostawić w jakiejś specjalnej skrzynce w szpitalu?

Nie chce nikogo oczerniać, chodzi mi bardziej o pogotowie a konkretniej ordynatora który zlekceważył powagę sytuacji i zasugerował dojazd na własną rękę, gdzie to było po prostu utrudnione. Nie chciałam się bawić w pisemne skargi

powiedz w oczy inaczej nie zrozumieja

Pogotowie to ma panią dyrektor i nie podlega szpitalowi.Za nim zaczniesz pisać skargi to ustal o kogo chodzi.Szpital czy pogotowie.?

kiedys trafilem na jedna pania na dyzuze nocnym to do dzis pamieta jak sie wyspala ,

Autor: xxxklaudiaa (---.lomza.vectranet.pl) Data: 02-05-14 12:52

Czy ktoś może zna adres strony internetowej, gdzie można składać skargi na pracowników szpitalu w Łomży? Ostatnią widziałam tą stronę, jednak pamięć zawodzi i kompletnie zapomniałam adres

Takie sprawy zalatwia sie na goraco na miejscu nie przez forum

Pisałem wcześniej, jeśli chcesz efektu to tamte strony dadzą najlepszy. Może poleci paru niekompetentnych ludzi, żeby "młoda, świeża krew" mogła pracować i RATOWAĆ ludzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org