Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Ania z lecznicy Oaza |
Witam, wiecie może gdzie się podziała Pani doktor Ania z lecznicy Oaza? Zależy mi na wizycie mojego pieska właśnie u niej. Niestety w lecznicy powiedzieli mi jedynie,że podobno otwiera swój gabinet... Właściciele czworonogów wiecie coś? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Ania z lecznicy Oaza |
Od kwietnia miała mieć otwarty gabinet na Ks. Anny w tych nowych blokach niedaleko Biedronki. Nie wiem, czy już jest otwarty.
|
|
Koło Netlajtu
|
|
Mieszkam niedaleko. Potwierdzam, w tych nowych blokach ma gabinet. I na pewno jest już otwarty bo widziałam wychodzących pacjentów. Taki zielony szyld ze zwierzakiem :)
|
|
Dziękuję, pójdę i sprawdzę sama :)
|
|
Byłam, Wasze podpowiedzi się sprawdziły. Dziękuję :)
|
|
Pani Aniu, już wszyscy wiedzą, gdzie znajduje się Pani gabinet. Marna reklama.
|
|
Ja na przykład nie wiedziałam, a teraz dzięki forum już wiem... W poprzednim miejscu pracy Pani Ani nie chcieli mi udzielić informacji gdzie mogę Ją znaleźć. Nie posądzałabym Pani Ani o marną reklamę. A może to Oaza działa, w końcu Paula0110 ma AŻ 2 posty! Mi to dało do myślenia. Pozdrawiam 'hejterów", a za Panią trzymam kciuki :)
|
|
no ja niestety skrytykuję Panią Anię - jakiś czas temu przyjechałem z psem na prześwietlenie.Zrobiła złe zdjęcie rtg, źle ułożyła psa do zdjęcia - nie tą stroną(!!!) Szkoda bo pies był w narkozie a zdjęcia na nic się zdały, trzeba było je powtarzać za kilka dni u innego lekarza - Leońćzaka który zdjęcie zrobił właściwie i uratował nogę psu.Na szczęście.
|
|
Reklama,reklama!Gdzie jest admin?
|
|
Po 'rundce' po tych wszystkich specjalistach tez w koncu znalazlam dobrego LEKARZA WETERYNARII dr Leończaka
|
|
Każdy chwali swego, tzn tego, który mu pomógł. To chyba takie ludzkie i normalne... :) Raz jeszcze pozdrawiam "hejterów"
|
|
jeśli krytyka jest hejterstwem nie trzeba było zakładać tegóż tematu.teraz się rozkręci na całego jak w każdym temacie o weterynarzach z Łomży. Ja tak samo jak Pauliska993 polecam TYLKO dr. Leończaka
|
|
Ja z kolei Leończaka nie polecę, bo prawie zabił mi psa. Odratował Pan Ołdziejewski z Oazy. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Do Leończaka nigdy nie trafiliśmy ale Ołdziejewski próbował mi leczyć psa. Nie mam dobrego zdania o nim, on i jego metody są moim zdaniem po prostu staroświeckie. Całe szczęście Pani Stypułkowska zaczęła się nim zajmować i psiak jak nowy! Od razu postawiła prawidłową diagnozę. Zen1 - pewnie zdarza się najlepszym coś przeoczyć. Leczenie zwierząt jest jednym z najtrudniejszym fachów, bo psiak nie powie co go boli i że się źle czuje. Mam nadzieję, że Twój psiak już całkiem dobrze. Pani Aniu, razem z Zigim dziękujemy!
|
|
nigdy w życiu Leończak, niby specjalista chirurg a psu skaładał 2 razy nogę kasy wziął co nie miara i nora się rusza- zero zrostu:/
|
|
My też składaliśmy łapę u dr.Leończaka i bardzo sobie chwalimy... Inni weci odsyłali nas do Białegostoku...
|
|
zen1 napisał/a: "jeśli krytyka jest hejterstwem nie trzeba było zakładać tegóż tematu". Temat założyłam w konkretnym celu - zdobycia namiaru na konkretnego lek.wet. Pomimo różnych doświadczeń z lek.wet w Łomży żadnego z nich tu nie krytykuję, chociaż bym mogła... ani żadnego nie wychwalam pod niebiosa. Gdybym chciała to zrobić, dodałabym oddzielny post :) Wszystko w tym temacie. Raz jeszcze pozdrawiam "hejterów"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |