niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego ?

Dlaczego kobieta jeżeli nie jest z tvm jedvnvm , to nie przeszkadza jej bvć z innvm ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego ?

ajjjjj.. przyjacielu na trzeźwo nie zrozumiesz,szkoda Twojego czasu.

Paradox

Nie ma takiej opcji..widocznie źle trafiłes kolego

bo jest tak : damy, nie damy i nie każdemu damy.

oraz :
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.

Nie rozumiem pytania :D że niby kobieta kocha jakiegoś ale jest z innym? O to ci chodzi?

Dokładnie o to chodzi . A szczegolnie o wvższość materii nad uczuciem . A jeszcze jedno pvtanie - człowiek może kochać prawdziwie wiecej niż jedną osobe w swoim życiu . ? Jeżeli nie , to kedy wiadomo,że to ta ?

Psychoterapeuta miałby co tu robić.

Knox

Pewnie chodzi o to ,że ma kochanka,ów , a mieszka z mężem lub tz.sponsorem .

hm....Cięzki temat :) Ogólnie to nie rozumiem kobietek, które lecą na kasę-to w temacie materii :) bo ja gdybym została z pierwszym mężem to pewnie miałabym wszystko ale obecna opcja bardziej mi odpowiada- skromnie ale z miłością :) więc chyba nie pomogę ale chętnie poczytam jak się temat rozwinie.....:)

a to czy dana osoba to akurat "ta" nie jest tak łatwo stwierdzić a już na pewno każdy przypadek jest indywidualny i raczej nikt nie zna przepisu na to. Jedyne co wiem, to to, że potrzeba sporo czasu i wielu prób, żeby zrozumieć z kim się chce być tak na całe życie...

Akurat znalazłem dobre filmiki to tej sytuacji co kolega opisuje. Są ludzie i ludziska, a kobiety to nie ludzie

http://www.lomzataxi.pl/filmiki/

Stwierdzisz jak stracisz . Była taka osoba i zadna inna przed i po -jej nie zastąpi . Jedna jedyna , niepowtarzalna . Miałbym dużo do napisania , a jeszcze wiecej do wkrzyczenia - ale to już na nic...

kobiety ogolnie lubieja na dwa fronty

Lomzykjesli już to "lubią".
Nie mierzcie wszystkich kobiet jedną miarą...

prawie wszystkie bez stokrotki lubi na 3

Stokrotka nie zwracaj uwagi na lomzyka , ale ma dupek racje ...

a wszyscy panowie to święci są, tak???

Jeżeli Ty tak twierdzisz ? Ja tego nie powiedziałem

stokrotka to Ty je*nęłaś jednego żeby być z drugim? ;) Dobrze rozumiem ? Co okazało się ze ten drugi ma czego pierwszy nie miał..? :P

nie znałam nawet tego drugiego zanim jeb*** pierwszego :) jak jeb*** pierwszego to miałam ambitny plan nie mieć już żadnego :) rozumiesz???

a ten pierwszy zasłużył sobie w 100% na to, żeby go jeb***. Dlatego pytam panów, skoro tak się żalą na kobiety czy uważają, że oni tacy idealni??

stokrotka pisałaś że miałaś wszystko ale jednak zdecydowałaś się na je**ięcie? ;) ale w sumie jak nie my ich to oni nas - i na to samo wychodzi :D

napisałam "to pewnie miałabym wszystko" i nie wyrywaj tego z kontekstu. Warto czytać ze zrozumieniem a nie wyciągać wnioski jakie się chce :)

acha, zgadza się - trochę "przeinaczyłam":)
W kazdym razie chodzi o to samo...zawsze zastanawiałam się dlaczego nie które tak robią - mogłyby miec wszystko albo mają wszystko a jednak wybierają co innego.. Faceci to tłumaczą w jeden prosty sposób jednak kobiety uważają inaczej..a moze i ci i ci mają rację ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org