Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego ? |
Dlaczego kobieta jeżeli nie jest z tvm jedvnvm , to nie przeszkadza jej bvć z innvm ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego ? |
ajjjjj.. przyjacielu na trzeźwo nie zrozumiesz,szkoda Twojego czasu. Paradox
|
|
Nie ma takiej opcji..widocznie źle trafiłes kolego
|
|
bo jest tak : damy, nie damy i nie każdemu damy. oraz : 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
|
|
Nie rozumiem pytania :D że niby kobieta kocha jakiegoś ale jest z innym? O to ci chodzi?
|
|
Dokładnie o to chodzi . A szczegolnie o wvższość materii nad uczuciem . A jeszcze jedno pvtanie - człowiek może kochać prawdziwie wiecej niż jedną osobe w swoim życiu . ? Jeżeli nie , to kedy wiadomo,że to ta ?
|
|
Psychoterapeuta miałby co tu robić. Knox
|
|
Pewnie chodzi o to ,że ma kochanka,ów , a mieszka z mężem lub tz.sponsorem .
|
|
hm....Cięzki temat :) Ogólnie to nie rozumiem kobietek, które lecą na kasę-to w temacie materii :) bo ja gdybym została z pierwszym mężem to pewnie miałabym wszystko ale obecna opcja bardziej mi odpowiada- skromnie ale z miłością :) więc chyba nie pomogę ale chętnie poczytam jak się temat rozwinie.....:)
|
|
a to czy dana osoba to akurat "ta" nie jest tak łatwo stwierdzić a już na pewno każdy przypadek jest indywidualny i raczej nikt nie zna przepisu na to. Jedyne co wiem, to to, że potrzeba sporo czasu i wielu prób, żeby zrozumieć z kim się chce być tak na całe życie...
|
|
Akurat znalazłem dobre filmiki to tej sytuacji co kolega opisuje. Są ludzie i ludziska, a kobiety to nie ludzie http://www.lomzataxi.pl/filmiki/
|
|
Stwierdzisz jak stracisz . Była taka osoba i zadna inna przed i po -jej nie zastąpi . Jedna jedyna , niepowtarzalna . Miałbym dużo do napisania , a jeszcze wiecej do wkrzyczenia - ale to już na nic...
|
|
kobiety ogolnie lubieja na dwa fronty
|
|
Lomzykjesli już to "lubią". Nie mierzcie wszystkich kobiet jedną miarą...
|
|
prawie wszystkie bez stokrotki lubi na 3
|
|
Stokrotka nie zwracaj uwagi na lomzyka , ale ma dupek racje ...
|
|
a wszyscy panowie to święci są, tak???
|
|
Jeżeli Ty tak twierdzisz ? Ja tego nie powiedziałem
|
|
stokrotka to Ty je*nęłaś jednego żeby być z drugim? ;) Dobrze rozumiem ? Co okazało się ze ten drugi ma czego pierwszy nie miał..? :P
|
|
nie znałam nawet tego drugiego zanim jeb*** pierwszego :) jak jeb*** pierwszego to miałam ambitny plan nie mieć już żadnego :) rozumiesz???
|
|
a ten pierwszy zasłużył sobie w 100% na to, żeby go jeb***. Dlatego pytam panów, skoro tak się żalą na kobiety czy uważają, że oni tacy idealni??
|
|
stokrotka pisałaś że miałaś wszystko ale jednak zdecydowałaś się na je**ięcie? ;) ale w sumie jak nie my ich to oni nas - i na to samo wychodzi :D
|
|
napisałam "to pewnie miałabym wszystko" i nie wyrywaj tego z kontekstu. Warto czytać ze zrozumieniem a nie wyciągać wnioski jakie się chce :)
|
|
acha, zgadza się - trochę "przeinaczyłam":) W kazdym razie chodzi o to samo...zawsze zastanawiałam się dlaczego nie które tak robią - mogłyby miec wszystko albo mają wszystko a jednak wybierają co innego.. Faceci to tłumaczą w jeden prosty sposób jednak kobiety uważają inaczej..a moze i ci i ci mają rację ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |