niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zepsuta lodówka

Potrzebuję pilnie dobrego fachowca od napraw lodówek. Może zna ktoś kogoś godnego polecenia?

Z góry dzięki za pomoc

Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zepsuta lodówka

a co tam w tej lodowce?ja naprawiam takie sprzety to moze pomoge i nie zaplacisz tyle co za fachowca ktory za sam przyjazd i ogledziny bierze 50

ell pablo

jest to lodówka mastercook (7/8 lat) z systemem no frost, ma oddzielne agregaty czy jakoś tak. A problem jest taki, że w zamrażalniku rośnie temperatura i nie chce spadać. Jak tak dalej pójdzie to niedłógo dojdzie do 0. Dodam, że nie stoi przy żadnym źródle ciepła, jest odsunięta od ścian.

A i dodam, że pójście do góry temperatury na pewno nie było spowodowane otwartymi drzwiczkami od zamrażalnika czy nie domykającymi się. Nie wiem czy ma to znaczenie ale zdarza jej się cieknąć.

może twój termostat najadł się prochów :)

nie wiem czego najadła się ta lodówka ;)

nie ma nikt namiarów na dobrego fachowca?

nr do dobrego fachowca 515154676 pan Sylwek

660 445 465
Pan Skweres Sławomir
ul. Małachowskiego 9

Pan Kazimierz 513170213. Polecam

zdarza sie cieknac poniewaz termostat nie trzyma temperatury i nadmiar szronu skrapla sie a ze jest go duzo temu nie miejsci sie woda w specjalnym zbiorniku nad agregatem takze termostat wymienic i bedzie ok tu masz numer do dobrego fachowca ktory wymieni ci to szybko solidnie i tanio!218-07-07 lub 509-287-901 jankowski witold

ell pablo

Ja ostatnio miałem problem z agregatem w mojej lodówce i szukając serwisu trafiłem na stronę, gdzie znalazłem możliwość wysłania informacji o popsuciu się sprzętu przez internet. Wypełniłem zgłoszenie i na adres otrzymywałem propozycje naprawy sprzętu od serwisów z mojej okolicy. Dla mnie to wygodny sposób więc polecam.
http://serwisko.pl/dodaj_awarie

A wiecie gdzie kupić części do lodówki polar??będę wdzięczny za info!

pan Kazimierz , jak wyżej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org