Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zepsuta lodówka |
Potrzebuję pilnie dobrego fachowca od napraw lodówek. Może zna ktoś kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki za pomoc Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zepsuta lodówka |
a co tam w tej lodowce?ja naprawiam takie sprzety to moze pomoge i nie zaplacisz tyle co za fachowca ktory za sam przyjazd i ogledziny bierze 50 ell pablo
|
|
jest to lodówka mastercook (7/8 lat) z systemem no frost, ma oddzielne agregaty czy jakoś tak. A problem jest taki, że w zamrażalniku rośnie temperatura i nie chce spadać. Jak tak dalej pójdzie to niedłógo dojdzie do 0. Dodam, że nie stoi przy żadnym źródle ciepła, jest odsunięta od ścian. Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
A i dodam, że pójście do góry temperatury na pewno nie było spowodowane otwartymi drzwiczkami od zamrażalnika czy nie domykającymi się. Nie wiem czy ma to znaczenie ale zdarza jej się cieknąć. Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
może twój termostat najadł się prochów :)
|
|
nie wiem czego najadła się ta lodówka ;) nie ma nikt namiarów na dobrego fachowca? Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
nr do dobrego fachowca 515154676 pan Sylwek
|
|
660 445 465 Pan Skweres Sławomir ul. Małachowskiego 9
|
|
Pan Kazimierz 513170213. Polecam
|
|
zdarza sie cieknac poniewaz termostat nie trzyma temperatury i nadmiar szronu skrapla sie a ze jest go duzo temu nie miejsci sie woda w specjalnym zbiorniku nad agregatem takze termostat wymienic i bedzie ok tu masz numer do dobrego fachowca ktory wymieni ci to szybko solidnie i tanio!218-07-07 lub 509-287-901 jankowski witold ell pablo
|
|
Ja ostatnio miałem problem z agregatem w mojej lodówce i szukając serwisu trafiłem na stronę, gdzie znalazłem możliwość wysłania informacji o popsuciu się sprzętu przez internet. Wypełniłem zgłoszenie i na adres otrzymywałem propozycje naprawy sprzętu od serwisów z mojej okolicy. Dla mnie to wygodny sposób więc polecam. http://serwisko.pl/dodaj_awarie
|
|
A wiecie gdzie kupić części do lodówki polar??będę wdzięczny za info!
|
|
pan Kazimierz , jak wyżej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |