Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet |
Internet z firmy TSUNAMI ul. Sienkiewicza. Jaką ma szybkość itp. Proszę o jakiekolwiek info, ponieważ chcę zmienić dostawcę internetu, czy warto podpisać umowę z tą firmą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet |
Warto. To nie jest na Sienkiewicza tylko Giełczyn. Ja ma do 20 mb super.
|
|
Oni otworzyli biuro właśnie na Sienkiewicz,to ich nowy adres.
|
|
Nie warto. Lepiej kupić w IST lub Introlan. A na wioskach pod Łomżą lepiej poczekać ponieważ jeszcze w tym roku w całym powiecie mają kłaść światłowody po każdej posesji.
|
|
yawgh , czy to pewna informacja z tymi światłowodami ?
|
|
Zadzwoń do Avito internet. Oni realizują to z dotacji unijnych. Znajomemu z Konarzyc mówili, że w tym roku. Ale najlepiej zapytać bezpośrednio.
|
|
******* te tsunami wogóle nie chodzi . Michalski
|
|
Na Sienkiewicza to wiem że Elnetix miał swoją siedzibę i oni mają internet bezprzewodowy.
|
|
Unia położy światłowody do każdej ubikacji, to jest pewna wiadomość ..... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
.. jest taki program - wszystkie deski sedesowe podłączamy do sieci ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
termin jest do konca 2015 i potem zanim podłączą to jeszcze sobie poczekasz
|
|
Już podłączają a poczekać to trzeba na te światłowody.
|
|
Ja mieszkam na łomżycy i interesuje mnie tylko internet bezprzewodowy z WIFI a.b.c
|
|
z WIFI internet często zrywa połączenie ja wolę jednak z kabla bo jest mniej problemowe http://www.firemax.pl/ratownictwo-chemiczne,c,17,1.17.,1.html - ratownictwo chemiczne
|
|
Jezeli z wifi zrywa polaczenie to musi byc jakas przyczyna. Osobiscie mam juz tylko jeden komputer podlaczony poprzez ethernet a reszta (komputer, 2 laptopy, kilka smartfonow, telewizor, ps3 oraz chromecast) chodzi na wifi. Jezeli zrywa tobie połączenie na WiFi to to poszukaj źródła zaklocen: mikrofalówka, stary telefon bezprzewodowy itd. Jeżeli to nie pomoze to zainwestuj w porządny router ktory będzie mogl sobie poradzić z większą iloscia połączeń bezprzewodowych i nie bedzie się "dlawil" lub przegrzewał. Najlepiej wybiez cos co jest dwupasmowe 2.4 mhz i 5 mhz, jest w stanie obslugiwac oba pasma równocześnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |