niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet

Internet z firmy TSUNAMI ul. Sienkiewicza.
Jaką ma szybkość itp.
Proszę o jakiekolwiek info, ponieważ chcę zmienić dostawcę internetu, czy warto podpisać umowę z tą firmą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet

Warto. To nie jest na Sienkiewicza tylko Giełczyn. Ja ma do 20 mb super.

Oni otworzyli biuro właśnie na Sienkiewicz,to ich nowy adres.

Nie warto. Lepiej kupić w IST lub Introlan. A na wioskach pod Łomżą lepiej poczekać ponieważ jeszcze w tym roku w całym powiecie mają kłaść światłowody po każdej posesji.

yawgh , czy to pewna informacja z tymi światłowodami ?

Zadzwoń do Avito internet. Oni realizują to z dotacji unijnych. Znajomemu z Konarzyc mówili, że w tym roku. Ale najlepiej zapytać bezpośrednio.

******* te tsunami wogóle nie chodzi .

Michalski

Na Sienkiewicza to wiem że Elnetix miał swoją siedzibę i oni mają internet bezprzewodowy.

Unia położy światłowody do każdej ubikacji, to jest pewna wiadomość .....

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

.. jest taki program - wszystkie deski sedesowe podłączamy do sieci ...

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

termin jest do konca 2015 i potem zanim podłączą to jeszcze sobie poczekasz

Już podłączają a poczekać to trzeba na te światłowody.

Ja mieszkam na łomżycy i interesuje mnie tylko internet bezprzewodowy z WIFI

a.b.c

z WIFI internet często zrywa połączenie ja wolę jednak z kabla bo jest mniej problemowe

http://www.firemax.pl/ratownictwo-chemiczne,c,17,1.17.,1.html - ratownictwo chemiczne

Jezeli z wifi zrywa polaczenie to musi byc jakas przyczyna. Osobiscie mam juz tylko jeden komputer podlaczony poprzez ethernet a reszta (komputer, 2 laptopy, kilka smartfonow, telewizor, ps3 oraz chromecast) chodzi na wifi. Jezeli zrywa tobie połączenie na WiFi to to poszukaj źródła zaklocen: mikrofalówka, stary telefon bezprzewodowy itd. Jeżeli to nie pomoze to zainwestuj w porządny router ktory będzie mogl sobie poradzić z większą iloscia połączeń bezprzewodowych i nie bedzie się "dlawil" lub przegrzewał. Najlepiej wybiez cos co jest dwupasmowe 2.4 mhz i 5 mhz, jest w stanie obslugiwac oba pasma równocześnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org