Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie aplikacje na telefon? |
Kupiłem jakiś czas temu całkiem fajny telefon HTC One Max. Jaką nawigację, przeglądarkę czy inne programy warto zainstalować na tym sprzęcie? Czy macie jakieś typy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie aplikacje na telefon? |
Masakra ...
|
|
Na tym sprzecie to nie wiem, ale ogolnie polecam endomondo (jesli uprawiasz jakis sport to zapamietywania wynikow itd), jak dla mnie z wyszukiwarek to Chrome
|
|
sprecyzuj konkretnie, na czym ci dokładnie zależy, rozrywka, itp.
|
|
Pytanie jest dosyć ogólne - ale postaram się na nie odpowiedzieć. Z tych apek które ja sobie najbardziej cenie to przede wszystkim nawigacja Yanosik. Hee nazwa odpowiada rzeczywistości bo Yanosik pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze na mandatach. Oprócz funkcji nawigacji posiada jeszcze moduł wczesnego ostrzegania przez zagrożeniami drogowymi: suszarkami, wypadkami, aktywnymi fotoradarami, korkami. Przydaje się w trasie. Minusem jest to, że informacje te pochodzą od kierowców - a tym nie zawsze chce się kliknąć oznaczenie z ostrzeżeniem. Sprawdza się na tych ruchliwych trasach. Z innych ciekawych apek to mogę polecić Ci jakdojade.pl - jest to apka sprawdzająca się szczególnie w dużych miastach - jak Białystok czy Wawa. Wykorzystywana jest do sprawdzania połączeń komunikacji miejskiej - ale ja ją również wykorzystuje w samochodzie :P Ostatnio też odkryłem aplikację Mobile Doc Scanner Lite - czyli robi ze smartfona skaner. Robisz zdjęcie jakiemuś dokumentowi - a aplikacja ta formatuje to na czytelny skan - całkiem fajna sprawa. Generalnie to mógłbym tak długo pisać, ale nie wiem dokładnie na czym Ci zależy - dlatetego odsyłam na tą witrynę yourapps.info/aplikacje-na-telefon znajdziesz tam ponad 2 tys recenzji aplikacji na tel. Dodaj do zakładek - bo codziennie pojawia się kilka/kilkanaście nowych.
|
|
Camscanner, Waze, maxthon (bez problemu obsluguje strony na ktorych jest wykorzstywane flash video), google maps, Dropbox, Pandora, tunein radio I jest mnostwo innych. W zaleznosci jakie są twoje oczekiwania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |