czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie aplikacje na telefon?

Kupiłem jakiś czas temu całkiem fajny telefon HTC One Max. Jaką nawigację, przeglądarkę czy inne programy warto zainstalować na tym sprzęcie? Czy macie jakieś typy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie aplikacje na telefon?

Masakra ...

Na tym sprzecie to nie wiem, ale ogolnie polecam endomondo (jesli uprawiasz jakis sport to zapamietywania wynikow itd), jak dla mnie z wyszukiwarek to Chrome

sprecyzuj konkretnie, na czym ci dokładnie zależy, rozrywka, itp.

Pytanie jest dosyć ogólne - ale postaram się na nie odpowiedzieć. Z tych apek które ja sobie najbardziej cenie to przede wszystkim nawigacja Yanosik. Hee nazwa odpowiada rzeczywistości bo Yanosik pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze na mandatach. Oprócz funkcji nawigacji posiada jeszcze moduł wczesnego ostrzegania przez zagrożeniami drogowymi: suszarkami, wypadkami, aktywnymi fotoradarami, korkami. Przydaje się w trasie. Minusem jest to, że informacje te pochodzą od kierowców - a tym nie zawsze chce się kliknąć oznaczenie z ostrzeżeniem. Sprawdza się na tych ruchliwych trasach.
Z innych ciekawych apek to mogę polecić Ci jakdojade.pl - jest to apka sprawdzająca się szczególnie w dużych miastach - jak Białystok czy Wawa. Wykorzystywana jest do sprawdzania połączeń komunikacji miejskiej - ale ja ją również wykorzystuje w samochodzie :P
Ostatnio też odkryłem aplikację Mobile Doc Scanner Lite - czyli robi ze smartfona skaner. Robisz zdjęcie jakiemuś dokumentowi - a aplikacja ta formatuje to na czytelny skan - całkiem fajna sprawa.
Generalnie to mógłbym tak długo pisać, ale nie wiem dokładnie na czym Ci zależy - dlatetego odsyłam na tą witrynę yourapps.info/aplikacje-na-telefon znajdziesz tam ponad 2 tys recenzji aplikacji na tel. Dodaj do zakładek - bo codziennie pojawia się kilka/kilkanaście nowych.

Camscanner, Waze, maxthon (bez problemu obsluguje strony na ktorych jest wykorzstywane flash video), google maps, Dropbox, Pandora, tunein radio I jest mnostwo innych. W zaleznosci jakie są twoje oczekiwania.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org