niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
adaptacja poddasza

Witam. Kogo polecicie do wykonania poddasza, czyli wiadomo postawienie stelaży, płyty i reszta, i jaka jest cena za m2.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: adaptacja poddasza

witam,zajmujemy się wykończeniami,tel.797476766,jęli chodzi o cenę to za metr ok70 zł na gotowo.pozdrawiam jarek

witam ja również zajmuje się wykończeniami wnętrz 514685641 moja cena za metr 60 zł na gotowo

Witam,zajmujemy się wykończeniami profesjonalnie i tanio! cena za metr ok 50 zł zapraszam do kontaktu referencje na email bez tzw pierd**nia !! widzisz nasza robotę podoba sie dzialamy, nie cisniemy kitu jak reszta !

kto zrobi za 40 zł?

hahah

a sama cena za postawienie stelaży i przykrecenie płyt i zaszpachlowanie dziur po wkretach ?

Ja uważam że lepiej jest wziąć kogoś z polecenia gdzie można zobaczyć wykonanie

no własnie Niedziela kogoś takiego szukam

515 414 596

Wykonam ci to , pełna profeska. Za metr 30zł na gotowo. Gwarancja jakości albo zwrot pieniędzy !

Zaraz darmo będą robić

Knox

za 5 zł na gotowo. Wełna 2 razy,stelaże przykręcenie płyt,po szpachlowanie po wkrętach, następnie całych płyt i pomalowanie na kolor. a pracownikom płace po 12 na godzinę,zaciągam pożyczki w banku żeby mieć robotę i dać zarobić ludziom.

nikt nie chce za darmo, po prostu pytam jaką cene kto oferuje wiadomo ze jak zrobi ktoś dobrze za 50 nie bede płacił 100 komus bo on tak sobie życzy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org