Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adaptacja poddasza |
Witam. Kogo polecicie do wykonania poddasza, czyli wiadomo postawienie stelaży, płyty i reszta, i jaka jest cena za m2.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adaptacja poddasza |
witam,zajmujemy się wykończeniami,tel.797476766,jęli chodzi o cenę to za metr ok70 zł na gotowo.pozdrawiam jarek
|
|
witam ja również zajmuje się wykończeniami wnętrz 514685641 moja cena za metr 60 zł na gotowo
|
|
Witam,zajmujemy się wykończeniami profesjonalnie i tanio! cena za metr ok 50 zł zapraszam do kontaktu referencje na email bez tzw pierd**nia !! widzisz nasza robotę podoba sie dzialamy, nie cisniemy kitu jak reszta !
|
|
kto zrobi za 40 zł?
|
|
hahah
|
|
a sama cena za postawienie stelaży i przykrecenie płyt i zaszpachlowanie dziur po wkretach ?
|
|
Ja uważam że lepiej jest wziąć kogoś z polecenia gdzie można zobaczyć wykonanie
|
|
no własnie Niedziela kogoś takiego szukam
|
|
515 414 596
|
|
Wykonam ci to , pełna profeska. Za metr 30zł na gotowo. Gwarancja jakości albo zwrot pieniędzy !
|
|
Zaraz darmo będą robić Knox
|
|
za 5 zł na gotowo. Wełna 2 razy,stelaże przykręcenie płyt,po szpachlowanie po wkrętach, następnie całych płyt i pomalowanie na kolor. a pracownikom płace po 12 na godzinę,zaciągam pożyczki w banku żeby mieć robotę i dać zarobić ludziom.
|
|
nikt nie chce za darmo, po prostu pytam jaką cene kto oferuje wiadomo ze jak zrobi ktoś dobrze za 50 nie bede płacił 100 komus bo on tak sobie życzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |