niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki lekarz dla dzieci

Hej jakiego lekarza polecacie dla dzieci, a dokładniej dla niemowląt? Proszę o odpowiedzi, z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki lekarz dla dzieci

Dla mnie doktor Bandzul

ewa

Ja swoje dziecko od niemowlaka prowadzę u lekarza homeopaty, bardzo polecam, z Białegostoku, przyjmuje też w Łomży. Nie każdy jednak jest przekonany do tego rodzaju specjalisty, polecam także dr Maksymowicza, bo jest to tak samo rozsądny i mądry lekarz jak mój.

Dr Pisowodzka Wanda

A co dokładnie dziecku dolega.

nie ma to jak lekarz z bardzo duzym doswiadczeniem M.GOSK(PRZYJMUJE NA POLOWEJ)zna sie nawet na chorobach skory,wiele razy dermatolog nie pomogl a on zawsze w masc trafil,nigdy mnie nie zawiodl

Gienia_Smoliwąsowa

Gosk jest w porzadku, dobry, mądry lekarz. I co wazne w tych czasach przepisuje w miare tanie leki.

h0jowe forum

A mnie nie zawiodła dr Dębowska z przychodni przy Polowej, z jej humorami i nastrojami różnie bywa, ale diagnozy zawsze stawiała trafne. Znajome polecają Śliwecką, ale osobiście z nią kontaktu nie miałam.

Gosk i Dębowska znają się to trzeba przyznać ale to fakt, że Dębowska ma swoje humory które potrafią wyprowadzić z równowagi.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Bandzul Pisowodzka

przecież było pytanie o lekarza dla dzieci

Andrzej W.

Wszyscy podaja nazwiska pediatrow, wiec w czym problem?

h0jowe forum

Zgadzam się zarówno dr Gosk jak i dr Dębowska są w porządku lekarzami i ich polecam

tylko nie Bandzul i nie homeopata-chyba że w czary wierzysz
doktor Śliwecka,Mertin(Remedium),dr.Pędziński Makowa

I z tej lawiny nazwisk nie wiadomo kogo wybrać więc wyjdzie że trzeba dziecko samej leczyć w oparciu o niezawodne tabletki Goździkowej.

Jak nie wiadomo chyba widać, że powtadzaja się nazwiska Gosk, Dębowska, Śliwiecka. Jeśli dobrze myślę, to dam gdzie ta pani ostatnia o której wspomniałam przyjmuję w przychodni koło stokrotki to kiedyś chciałam tam przepisać dziecko to nie było mowy bo nie mieli miejsc wolnych czyli naprawdę musi być dobra jeśli w przychodni nie chcą zapisywać już.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Gosk nie faszeruje antybiotykiem,jeśli jest szansa "wyleczyć"czymś innym.Przyjmuje już chyba ze 40 lat i dalej ludzie go szanują i powierzają mu zdrowie dzieci-to chyba mówi same za siebie.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Również polecam Pana Goska i Panią Dębowską

Do pani Śliweckiej dale nie ma miejsc tylko do pani doktor Mertin-w tej samej przychodni

Dr. Danielscy

debowska sie nie zna,przepisuje drogie reklamowane leki,waszmosc pani nie ma czasu przyjac bo akurat pije kawe,przepisuje te leki producentow z ktorymi ma uklady

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org