Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki lekarz dla dzieci |
Hej jakiego lekarza polecacie dla dzieci, a dokładniej dla niemowląt? Proszę o odpowiedzi, z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki lekarz dla dzieci |
Dla mnie doktor Bandzul ewa
|
|
Ja swoje dziecko od niemowlaka prowadzę u lekarza homeopaty, bardzo polecam, z Białegostoku, przyjmuje też w Łomży. Nie każdy jednak jest przekonany do tego rodzaju specjalisty, polecam także dr Maksymowicza, bo jest to tak samo rozsądny i mądry lekarz jak mój.
|
|
Dr Pisowodzka Wanda
|
|
A co dokładnie dziecku dolega.
|
|
nie ma to jak lekarz z bardzo duzym doswiadczeniem M.GOSK(PRZYJMUJE NA POLOWEJ)zna sie nawet na chorobach skory,wiele razy dermatolog nie pomogl a on zawsze w masc trafil,nigdy mnie nie zawiodl Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Gosk jest w porzadku, dobry, mądry lekarz. I co wazne w tych czasach przepisuje w miare tanie leki. h0jowe forum
|
|
A mnie nie zawiodła dr Dębowska z przychodni przy Polowej, z jej humorami i nastrojami różnie bywa, ale diagnozy zawsze stawiała trafne. Znajome polecają Śliwecką, ale osobiście z nią kontaktu nie miałam.
|
|
Gosk i Dębowska znają się to trzeba przyznać ale to fakt, że Dębowska ma swoje humory które potrafią wyprowadzić z równowagi. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Bandzul Pisowodzka przecież było pytanie o lekarza dla dzieci Andrzej W.
|
|
Wszyscy podaja nazwiska pediatrow, wiec w czym problem? h0jowe forum
|
|
Zgadzam się zarówno dr Gosk jak i dr Dębowska są w porządku lekarzami i ich polecam
|
|
tylko nie Bandzul i nie homeopata-chyba że w czary wierzysz doktor Śliwecka,Mertin(Remedium),dr.Pędziński Makowa
|
|
I z tej lawiny nazwisk nie wiadomo kogo wybrać więc wyjdzie że trzeba dziecko samej leczyć w oparciu o niezawodne tabletki Goździkowej.
|
|
Jak nie wiadomo chyba widać, że powtadzaja się nazwiska Gosk, Dębowska, Śliwiecka. Jeśli dobrze myślę, to dam gdzie ta pani ostatnia o której wspomniałam przyjmuję w przychodni koło stokrotki to kiedyś chciałam tam przepisać dziecko to nie było mowy bo nie mieli miejsc wolnych czyli naprawdę musi być dobra jeśli w przychodni nie chcą zapisywać już. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
|
Również polecam Pana Goska i Panią Dębowską
|
|
Do pani Śliweckiej dale nie ma miejsc tylko do pani doktor Mertin-w tej samej przychodni
|
|
Dr. Danielscy
|
|
debowska sie nie zna,przepisuje drogie reklamowane leki,waszmosc pani nie ma czasu przyjac bo akurat pije kawe,przepisuje te leki producentow z ktorymi ma uklady Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |