Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcesoria dla dzieci |
Pytanie do mam gdzie w Łomży oprócz fartlandii mozna kupić luzeczko wozek itp akcesoria dla niemowląt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcesoria dla dzieci |
Bajka na Kazańskiej. Była też kiedyś hurtownia chyba Scooby 2 na Legionów obok Media Expert, ale nie wiem czy jeszcze jest. Więcej nie kojarzę, ja osobiście oglądałam sobie wszystko w sklepach a dużo taniej zakupiłam na allegro.
|
|
|
Taki sklep "Swiat Dziecka" na kołłątaja A ja -prawde mówiac wszystkie akcesoria dla swojej córki kupiłam w ostrołece, tez w sklepie "Świat dziecka"na Gorbatowa
|
|
Świata Dziecka na Kołłątaja dawno już nie ma
|
|
Bajka na Kazanskiej. Swiat Maluszka czy cos takiego na ks. Janusza od strony rycerskiej, hurtownia Scooby 2 została przeniesiona do 1 czyli na Legionów za Stokrotka, byl jeszcze taki maly sklep julia obok spożywczego społem wjazd od legionów ale nie wiem czy jeszcze jest i to chyba tyle skoro Świat Dziecka zamkniety.. Poza tym sklepy internetowe. Oprócz littlebaby.pl. Osobiście nie polecam no chyba ze przy zamówieniu za pobraniem moze byłoby wszystko ok. Pozdrawiam
|
|
Po sklepie na Ks. Janusza także nie ma już śladu. Najtaniej i tak wyjdzie zakup na allegro bądź w innym sklepie internetowym jeśli chodzi o zakup wózka czy łóżeczka.
|
|
jeśli chodzi o oświetlenie do pokoju dziecięcego to możesz zerknąć sobie tutaj np. http://salonoswietleniowy.pl/Lampy_dzieciece-k75-0-3-default.html moim zdaniem warto większość rzeczy kupić w sieci bo jest znacznie taniej, no i wygodniej, bo nie musimy ruszać się z domu
|
|
polecam rynek w Bialymstoku jesli chodzi o wozki, a reszta na allegro i ciuszki w roznych sklepach typu pepco, real, tesco jak sa promocje oczywiscie :) przez 2-3mce mozna spokojnie kupic nie drogo
|
|
A co powiecie o produktach marki Skip Hop - http://www.calydlamamy.pl/5_skip-hop ? Ja osobiście mam już dosyć sieciówek i szukam jakiś bardziej niszowych, wyspecjalizowanych sklepów...
|
|
prosze sprawdzic ceny na pzrecenach w tesco i 5-10-15 :)
|
|
te kacesoria to raczej nie w 5-10-15 żle przeczytałam temat ;]
|
|
ja niemal wszystko kupiłam przez internet, znajdź sprzedawcę, u którego kupisz wiele rzeczy na raz, za przesyłkę płacisz tylko raz, i zaoszczędzasz naprawdę dużo pieniędzy. Przykład: za dużą butelkę marki avent zapłaciłam na allegro około 20zł, w fartlandii kosztuje 34 z groszami
|
|
fartlandia ;)
|
|
Najlepiej, najtaniej w internetowym a póżniej narzekają k....a że pracy w łomży nie ma. A poszli do łynternetu pracować darmozjady!
|
|
no wybacz, ale jeżeli ja zajmuje się dzieckiem, a tylko mąż pracuje, to nie dziw się że wolę kupić coś przez internet, i zaoszczędzić. po drugie, jaki sens ma płacenie wyższej ceny za ten sam produkt, który przywiozą Ci w cenie do drzwi?
|
|
Skip Hop jest świetny :) Od dłuzszego czasu kupujemy u nich produkty i zabawki. Antek ma roczek i wszystko się dla niego sprawdza. Serdecznie polecam. Bardzo przydatna jest mata edukacyjna, dzięki której dziecko się rozwija i próbuje raczkować. http://skiphop.strefamarek.allegro.pl/ :) Z całego serca polecam.
|
|
Raczkować to mój szwagier i bez maty potrafi. A tą matę to tylko zarzygać można.
|
|
bocian połknął żabę
|
|
Odradzam powyższy bieda-sklepik. Dziadostwo
|
|
Decdyując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad wysłaniem swoich dzieci na kursy programowania, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnej szkoły programowania - programowanie dla dzieci .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |