Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jagiellonia |
Jaga w barazach, ale im sie udalo.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jagiellonia |
Cos ci sie nie podoba a ty nie masz co robic i podajesz info jaki na stronie kategorii Łomża łosiu jeden.. ŁKS Łomża na zawsze w sercu!!!
|
|
jesli wygraja z Arka, to sie nie spotkamy, .... niestety.....
|
|
niestety?.... oooj te kibole z bialegostoku zrobiliby tutaj jedno wielkie pobojowisko!!lepiej niech sobie wejda do 1 ligi
|
|
Teraz wygrali , następny przegrają. U nich to norma.
|
|
TEż NIE MACIE O CZYM PISAć.A MNIE TA jAGA WCALE NIE OBCHODZI.
|
|
co racja to racja - mam na myśli wypowieź autochtona, a przede wszystkim po co zakładać post zespołu znienawidzonego w Łomży ???
|
|
Tomnik debilu!!! "niestety" !!?? Chcialeś chyba napisać "na szczęście"!! ...
|
|
a co mieczkos juz srasz w gacie ze by cie wyslali na mecz? ;)
|
|
hahahaha... mieczkoś to jeszcze gówniarz... za kilka lat go może gdzieś wyślą... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
co to za typek ten mieczkoś? jak coś powie to aż człowieka ch..j strzela bigi2004
|
|
Autor: Marcin_23 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 11-06-06 06:45 napisał: "co racja to racja - mam na myśli wypowieź autochtona, a przede wszystkim po co zakładać post zespołu znienawidzonego w Łomży ???". A czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Kibole - troglodyci.
|
|
buahahahahahah
|
|
Czyżby mowa o tym była? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3398146.html ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Peter napisał: czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ? Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ???
|
|
jeżeli takich kiboli ma Jaga to pozostaje parsknąć śmiechem buahaha: twarzowiec buahahah: kolejny: metropedał: o typ buahahah: Maciuś z Klanu buahahaha: ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
myślałem , że jebn* na plecy ;-)) muhehe
|
|
Autor: Ptysiu80 (80.240.171.---) Data: 12-06-06 15:18 Peter napisał: czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ? Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ??? Dlaczego nie? Ja szanuję zawsze wybitnych zawodników każdej drużyny. Dlaczego nie rozmawiacie o nich a publikujecie twarze kibiców?? Ale nie wszystkich z nich wyłapali. Może lepiej, żeby jednak awansowali ?! Nie cieszy Was sportowa rywalizacja obu drużyn ?? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Poszukaj zdjęć z meczu z Legia Warszawa w Pucharze Polski. Widziałem co bydło zrobiło ze stadinem. U nich to sie nazywa "oprawa" A piłkarzy mieli wspaniałych. Legenda - bramkarz Sowiński - strzelił w ligowym meczu taka bramke, jaka puscił Kuszczak. Pamietam, jak juz pod koniec kariery piłkarskiej w Białymstoku, przed wyjazdem do Australii potrafił z nudów na bramce papieroska zapalić, z porządkowymi pogawędkę uciąć. Pamietam, jak ze zdziwieniem patrzyłem na szpakowatego pana, który z petem w zebach wychodził na boiski. A w młodości w reprezentacji Polski znalazł się z niejakim Bońkiem. Z ta tylko różnicą, że Sowiński był w pierwszym składzie, a Boniek "grzał ławę" Taak, miała Jagiellonia kilku piłkarzy, Bayerów było dwóch ( stryjecznych chyba), Lisowski, o i Mojsiuszko kiedys dobrze się zapowiadał. Ale wtedy byli też kibice a nie bydło. A to na tych fotkach to chyba jak ci czarni, o których Pazura w "Chłopaki nie płaczą" opowiada, że dali sie złapać w siatke ci, którzy byli za mało inteligentni aby uciec, lub ich wodzowie sami ich sprzedali za garść paciorków.. (........)
|
|
no i pokazali jacy są świetni buahahah przegrali 0:2... brawo dla Arki... a Jaga do OE się jeszcze nie nadaje :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
JAGIELLONIA QRWA!!! SaneOne moze i twarzaki ale sie umiejo napierdalac ;/ i jak by cie chocby jeden spotkal to bys wpierdol dostal i *** nastepnym razem bys nie pisal takich bzdur ;/
|
|
bialy89kzk: twarzaki z nich straszne i **** mnie obchodzi co oni umieją :)... na razie bali się do mnie podbić sam na sam... dostałem już wpierdol od kibiców Jagi, ale ich było 4, a ja jeden... a ty uważaj jakich słów używasz jak do mnie piszesz... bo trochę byś się pewnie zdziwił jakbyś się dowiedział co ja potrafię :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ale Jaga cienka , obrona grała na swoją bramkę. Tam oprócz kibiców nikt nie chce awansu.
|
|
a ja się cieszę że Jagiellonia został w II lidze. Licze na mecz z ŁKS-em i rywalizacje kibiców przede wszystkim. Na rewanż za 2000 rok. A wszystkim trolom, które się boją tego meczu wielki ch... w dupę FRAJERZY Grzegorz
|
|
Boże.... ludzie wy jakąś obsesję macie chyba.....
|
|
a wszystkim trollom co ida na mecz tylko by robic rozpierduche dwa kije w pupe!! przez debili matka z dzieckiem oberwie cegla albo co ale co ich obchodzi
|
|
Ja chodzę na mecze ŁkS-u. Byłem w 3 lidze na każdym meczu( u siebie) i niestety bez zgody rodziców nie pojechałem na żaden wyjazd. A gdy będzie mecz z Jagą to także nie pojdę. Po 1. boje się o swoje zdrowie, .po2 rodzice mnie nie puszczą, po 3. to jestem za młody jak na takie bijatyki:P(15lat) Ps. Dokładnie nierozumiem dlaczego wy tak chcecie się bić. Ja także nie przedpadam za Jagą a szczególnie za Białymsrokiem,no ale agresją niczego nie zdziałacie oprócz szacunku u innych kibiców:)
|
|
nom....
|
|
Jakie bijatyki ??? Jeśli mecz z Jagą będzie rozgrywany w Łomży na jesieni to szalikowców z Białegostoku nasz zarząd wespół z koMENDĄ milicji prawdopodobnie nie wpuści z powodu tzw. "remontu" np. sektora dla gości. Ja osobiście czekam równie mocno na przyjazd kiboli Lechii, Zagłębia (z Legią) i WKS-u.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |