poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jagiellonia

Jaga w barazach, ale im sie udalo.....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jagiellonia

Cos ci sie nie podoba a ty nie masz co robic i podajesz info jaki na stronie kategorii Łomża łosiu jeden..

ŁKS Łomża na zawsze w sercu!!!

jesli wygraja z Arka, to sie nie spotkamy, .... niestety.....

niestety?.... oooj te kibole z bialegostoku zrobiliby tutaj jedno wielkie pobojowisko!!lepiej niech sobie wejda do 1 ligi

Teraz wygrali , następny przegrają. U nich to norma.

TEż NIE MACIE O CZYM PISAć.A MNIE TA jAGA WCALE NIE OBCHODZI.

co racja to racja - mam na myśli wypowieź autochtona, a przede wszystkim po co zakładać post zespołu znienawidzonego w Łomży ???

Tomnik debilu!!! "niestety" !!?? Chcialeś chyba napisać "na szczęście"!! ...

a co mieczkos juz srasz w gacie ze by cie wyslali na mecz? ;)

hahahaha... mieczkoś to jeszcze gówniarz... za kilka lat go może gdzieś wyślą...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

co to za typek ten mieczkoś? jak coś powie to aż człowieka ch..j strzela

bigi2004

Autor: Marcin_23 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 11-06-06 06:45
napisał:
"co racja to racja - mam na myśli wypowieź autochtona, a przede wszystkim po co zakładać post zespołu znienawidzonego w Łomży ???".

A czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Kibole - troglodyci.

buahahahahahah

Czyżby mowa o tym była?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3398146.html

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Peter napisał:
czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ?

Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ???

jeżeli takich kiboli ma Jaga to pozostaje parsknąć śmiechem buahaha:

twarzowiec buahahah:

kolejny:

metropedał:

o typ buahahah:

Maciuś z Klanu buahahaha:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

myślałem , że jebn* na plecy ;-)) muhehe

Autor: Ptysiu80 (80.240.171.---)
Data: 12-06-06 15:18

Peter napisał:
czym zawinili ich piłkarze, np. Marek Citko czy Tomek Frankowski ?? Możesz to wyjaśnić ?

Hehe, może jeszcze Szuliga, Szugzda albo Bayer ???

Dlaczego nie? Ja szanuję zawsze wybitnych zawodników każdej drużyny. Dlaczego nie rozmawiacie o nich a publikujecie twarze kibiców?? Ale nie wszystkich z nich wyłapali. Może lepiej, żeby jednak awansowali ?!

Nie cieszy Was sportowa rywalizacja obu drużyn ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Poszukaj zdjęć z meczu z Legia Warszawa w Pucharze Polski.
Widziałem co bydło zrobiło ze stadinem. U nich to sie nazywa "oprawa"

A piłkarzy mieli wspaniałych.
Legenda - bramkarz Sowiński - strzelił w ligowym meczu taka bramke, jaka puscił Kuszczak.
Pamietam, jak juz pod koniec kariery piłkarskiej w Białymstoku, przed wyjazdem do Australii potrafił z nudów na bramce papieroska zapalić, z porządkowymi pogawędkę uciąć. Pamietam, jak ze zdziwieniem patrzyłem na szpakowatego pana, który z petem w zebach wychodził na boiski. A w młodości w reprezentacji Polski znalazł się z niejakim Bońkiem. Z ta tylko różnicą, że Sowiński był w pierwszym składzie, a Boniek "grzał ławę"
Taak, miała Jagiellonia kilku piłkarzy, Bayerów było dwóch ( stryjecznych chyba), Lisowski, o i Mojsiuszko kiedys dobrze się zapowiadał.

Ale wtedy byli też kibice a nie bydło. A to na tych fotkach to chyba jak ci czarni, o których Pazura w "Chłopaki nie płaczą" opowiada, że dali sie złapać w siatke ci, którzy byli za mało inteligentni aby uciec, lub ich wodzowie sami ich sprzedali za garść paciorków..

(........)

no i pokazali jacy są świetni buahahah
przegrali 0:2... brawo dla Arki... a Jaga do OE się jeszcze nie nadaje :)

JAGIELLONIA QRWA!!!

SaneOne moze i twarzaki ale sie umiejo napierdalac ;/ i jak by cie chocby jeden spotkal to bys wpierdol dostal i *** nastepnym razem bys nie pisal takich bzdur ;/

bialy89kzk: twarzaki z nich straszne i **** mnie obchodzi co oni umieją :)... na razie bali się do mnie podbić sam na sam... dostałem już wpierdol od kibiców Jagi, ale ich było 4, a ja jeden...

a ty uważaj jakich słów używasz jak do mnie piszesz... bo trochę byś się pewnie zdziwił jakbyś się dowiedział co ja potrafię :)

Ale Jaga cienka , obrona grała na swoją bramkę. Tam oprócz kibiców nikt nie chce awansu.

a ja się cieszę że Jagiellonia został w II lidze. Licze na mecz z ŁKS-em i rywalizacje kibiców przede wszystkim. Na rewanż za 2000 rok.

A wszystkim trolom, które się boją tego meczu wielki ch... w dupę FRAJERZY

Grzegorz

Boże.... ludzie wy jakąś obsesję macie chyba.....

a wszystkim trollom co ida na mecz tylko by robic rozpierduche dwa kije w pupe!! przez debili matka z dzieckiem oberwie cegla albo co ale co ich obchodzi

Ja chodzę na mecze ŁkS-u. Byłem w 3 lidze na każdym meczu( u siebie) i niestety bez zgody rodziców nie pojechałem na żaden wyjazd.
A gdy będzie mecz z Jagą to także nie pojdę. Po 1. boje się o swoje zdrowie,
.po2 rodzice mnie nie puszczą,
po 3. to jestem za młody jak na takie bijatyki:P(15lat)

Ps. Dokładnie nierozumiem dlaczego wy tak chcecie się bić. Ja także nie przedpadam za Jagą a szczególnie za Białymsrokiem,no ale agresją niczego nie zdziałacie oprócz szacunku u innych kibiców:)

nom....

Jakie bijatyki ???

Jeśli mecz z Jagą będzie rozgrywany w Łomży na jesieni to szalikowców z Białegostoku nasz zarząd wespół z koMENDĄ milicji prawdopodobnie nie wpuści z powodu tzw. "remontu" np. sektora dla gości.

Ja osobiście czekam równie mocno na przyjazd kiboli Lechii, Zagłębia (z Legią) i WKS-u.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org