Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam lekarza pilnie! |
Witam!Szukam lekarza ktory leczy lambrie u dzieci.Zna ktos moze dobrego lekarza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam lekarza pilnie! |
Ty lepiej poszukaj psychiatry, i to najlepiej takiego z Białegostoku, bo w lomzy jak wszyscy wiedza. nie ma specjalistow :)
|
|
Widze ze Ty juz znalazles! czy ja napisalam ze szukam w Łomży??Jak nie masz nic madrego do napisania to popros swojego lekarza o silniejsze psychotropy zegnam:)
|
|
Ja nie mam lekarza, jestem hetero.
|
|
dlugo nad tym myslales to napewno przez te tabletki idz czlowieku spac bo czas najwyzszy i niezawracaj ludziom d..y
|
|
Samotna mamusia sie wkurzyła.
|
|
jak myslisz ze mnie zagniesz to sie grubo mylisz zaloz sobie nowy temat i wtedy bedziemy cie cisnac bo jak zdazylam zauwazyc zabieraz glos chociaz nic ciekawego nie masz do zaoferowania tez innym ludziom:) wiec zegnam psycholu baw sie dobrze
|
|
Ja cię nie cisnę, mąż cię już wystarczająco pocisnął.
|
|
Elop. przeginasz.
|
|
To, ze tacy jak 'elop' funkcjonuja na tym forum swiadczy tylko o poziomie 4lomza. Na zadnym powaznym portalu takich osobnikow nie ma.
|
|
Czlowieku Poziom 4lomza to juz wyrobiliscie sobie bardzo dawno temu, i kazdy wie jaki jest, nic by to nie zmienilo, gdybym podał jej, tego je%anego pier%onego skur%lego lekarza
|
|
nie chce znizac sie do jego poziomu ale wlasnie takich osobnikow trzeba tepic ale masz racje forum to napewno nieodpowiednie miejsce:)
|
|
Alleluja
|
|
Kto zrobił takiego.... :)
|
|
Niestety takie umysłowe dzieci jak elop staczają te forum na dno. Ale cóż można jedynie współczuć rodzinie takiego downa.
|
|
Zapewne chodzi Ci o lambliozę. Czy choroba została zdiagnozowana (uprzednie badania)? Jeśli tak to czy lekarz rodzinny nie podjął się leczenia?
|
|
Lamblioza , to nie jest taki prosty temat, ze domowy lekarz sobie z nim poradzi. Radzę poszukać w necie, na forach i dobrze przygotować się do zagadnienia . dużo pracy należy wykonać w koło siebie. a dobry lekarz tylko uzupełni walkę. To jest wojna i niekiedy rewolucja w domu. Bo samą tabletką tego nie załatwisz. Bo cysty maja zdolność długiego przetrwania w niesprzyjających warunkach. Bo lambliozie towarzysza inne schorzenia jak np.: kandydoza. Zagadnienie likwiduje się poprzez długą pracę i działanie na wielu płaszczyznach. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Podobno ok 90% populacji ma co najmniej jednego pasożyta.
|
|
może_być Twoja matka to down
|
|
Człowiek, to brzmi za dumnie , aby mógł mieć pasożyta. Sąsiad, znajomy , albo ktoś tam nooooo to może mieć, ale JA ?????!!! Ha, ha ha Psy i koty odrobacza się co pół roku, a człowieka kiedy ? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ELop Czym Cię Ojciec zrobił?
|
|
jedyny lekarz w Polsce ktory zna temat lambliozy i pasozytow i leczy je skutecznie to doktor Ozimek.wrzuc w google.przyjmuje w warszawie.lekarze rodzinni i pediatrzy nie widza problemu i faszeruja chorujace nin stop dzieci anrtbiotykami zamiast skierowac na badania i zalecic leki na odrobaczenie lub na lamblie.ale tu same leki i tak nie pomoga.musi byc dieta i rygorystycznie przwstrzegane zasady higieny
|
|
Dziekuje wszystkim za informacje:)B35 wielkie dzieki :)Pozdrawiam
|
|
Nie polecam leczenia silnymi lekami, które wyniszczą organizm dziecka, polecam Ci paraprotex http://cvklub.pl/Item/Article/2 kończę właśnie z mężem tą kurację
|
|
zeby wytluc robale musi byc chemia a potem ewent. wspomaganie preparatami typu paraprotex
|
|
prawdę ktoś napisał, że prawie wszyscy to mają, u mnie w rodzinie podali dziecku chemię, efekt jest taki, dziecko zaczęło się moczyć w nocy do tej pory a minęło kilka lat a zrobili jej badanie i lamblie znowu się pojawiły
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |