poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam lekarza pilnie!

Witam!Szukam lekarza ktory leczy lambrie u dzieci.Zna ktos moze dobrego lekarza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam lekarza pilnie!

Ty lepiej poszukaj psychiatry, i to najlepiej takiego z Białegostoku, bo w lomzy jak wszyscy wiedza. nie ma specjalistow :)

Widze ze Ty juz znalazles! czy ja napisalam ze szukam w Łomży??Jak nie masz nic madrego do napisania to popros swojego lekarza o silniejsze psychotropy zegnam:)

Ja nie mam lekarza, jestem hetero.

dlugo nad tym myslales to napewno przez te tabletki idz czlowieku spac bo czas najwyzszy i niezawracaj ludziom d..y

Samotna mamusia sie wkurzyła.

jak myslisz ze mnie zagniesz to sie grubo mylisz zaloz sobie nowy temat i wtedy bedziemy cie cisnac bo jak zdazylam zauwazyc zabieraz glos chociaz nic ciekawego nie masz do zaoferowania tez innym ludziom:) wiec zegnam psycholu baw sie dobrze

Ja cię nie cisnę, mąż cię już wystarczająco pocisnął.

Elop. przeginasz.

To, ze tacy jak 'elop' funkcjonuja na tym forum swiadczy tylko o poziomie 4lomza. Na zadnym powaznym portalu takich osobnikow nie ma.

Czlowieku
Poziom 4lomza to juz wyrobiliscie sobie bardzo dawno temu, i kazdy wie jaki jest, nic by to nie zmienilo, gdybym podał jej, tego je%anego pier%onego skur%lego lekarza

nie chce znizac sie do jego poziomu ale wlasnie takich osobnikow trzeba tepic ale masz racje forum to napewno nieodpowiednie miejsce:)

Alleluja

Kto zrobił takiego.... :)

Niestety takie umysłowe dzieci jak elop staczają te forum na dno. Ale cóż można jedynie współczuć rodzinie takiego downa.

Zapewne chodzi Ci o lambliozę. Czy choroba została zdiagnozowana (uprzednie badania)? Jeśli tak to czy lekarz rodzinny nie podjął się leczenia?

Lamblioza , to nie jest taki prosty temat, ze domowy lekarz sobie z nim poradzi.
Radzę poszukać w necie, na forach i dobrze przygotować się do zagadnienia .
dużo pracy należy wykonać w koło siebie. a dobry lekarz tylko uzupełni walkę.
To jest wojna i niekiedy rewolucja w domu.
Bo samą tabletką tego nie załatwisz.
Bo cysty maja zdolność długiego przetrwania w niesprzyjających warunkach.
Bo lambliozie towarzysza inne schorzenia jak np.: kandydoza.
Zagadnienie likwiduje się poprzez długą pracę i działanie na wielu płaszczyznach.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Podobno ok 90% populacji ma co najmniej jednego pasożyta.

może_być

Twoja matka to down

Człowiek, to brzmi za dumnie , aby mógł mieć pasożyta.
Sąsiad, znajomy , albo ktoś tam nooooo to może mieć, ale JA ?????!!!

Ha, ha ha
Psy i koty odrobacza się co pół roku, a człowieka kiedy ?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

ELop Czym Cię Ojciec zrobił?

jedyny lekarz w Polsce ktory zna temat lambliozy i pasozytow i leczy je skutecznie to doktor Ozimek.wrzuc w google.przyjmuje w warszawie.lekarze rodzinni i pediatrzy nie widza problemu i faszeruja chorujace nin stop dzieci anrtbiotykami zamiast skierowac na badania i zalecic leki na odrobaczenie lub na lamblie.ale tu same leki i tak nie pomoga.musi byc dieta i rygorystycznie przwstrzegane zasady higieny

Dziekuje wszystkim za informacje:)B35 wielkie dzieki :)Pozdrawiam

Nie polecam leczenia silnymi lekami, które wyniszczą organizm dziecka, polecam Ci paraprotex
http://cvklub.pl/Item/Article/2
kończę właśnie z mężem tą kurację

zeby wytluc robale musi byc chemia a potem ewent. wspomaganie preparatami typu paraprotex

prawdę ktoś napisał, że prawie wszyscy to mają, u mnie w rodzinie podali dziecku chemię, efekt jest taki, dziecko zaczęło się moczyć w nocy do tej pory a minęło kilka lat a zrobili jej badanie i lamblie znowu się pojawiły

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org