Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktokolwiek widział! |
spotkał mnie ogromny pech:-/ zaginął mi zeszyt z notatkami z biochemii i biofizyki w mini parku na rogu ul.polowej i sadowej a mam za 2 tyg egzamin z tego i na wszelakie sposoby chcialabym go odzyskac,bo bede miala straszna lipe... a byly tam i notatki z anatomii i fizjologii. Zeszyt z brązową okładką,na niej psina,format A4. jeżeli ktoś miał do czynienia z tymże przedmiotem,proszę o niezwłoczny kontakt. ps:proszę zaoszczędzić sobie głupich komentarzy "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktokolwiek widział! |
pewnie już jakieś służby pożądkowe go wywaliły , musisz szybko pożyczyć nowe notatki
|
|
nie dość że kudłata, to jeszcze roztrzepana :)))) he he
|
|
i nie gramatyczna ani też ortograficzna.
|
|
Raczej już go nie znajdziesz.Codziennie z rana chodzi tam facet co zbiera papiery na makulaturę więc pewnie i Twoje notatki tak skończyły.
|
|
moze ktos da jakis moral?
|
|
Przechodząc przez park kilka dni temu widziałem jakiś zeszyt leżący na trawie ale jego zawartość mnie nie interesowała???? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
NO TO MASZ LIPE STRASZNA ; P
|
|
w sumie to zdarzyło się wczoraj coś ok.18:40,ale ....przeminęło z wiatrem:-] no cóż,prosiliście o morał?oto i morał: "czego się kudłata nie nauczy,to jej zwiną" :P jakoś sobie poradzę,z każdego szamba da się wyjść;-) o rady już nie proszę;P ------------------------- SPRAWA ZAMKNIĘTA ------------------------------------------ dzięki za komentarze i pozdrawiam "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |