Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklamy |
Czy nie denerwują Was ciągle wyskakujące reklamy za każdym otwarciem strony. Czy nie można by jakoś tych reklam pokazywać z boku w jakimś małym okienku. Jeżeli by ktoś był zainteresowany nią to by wszedł. Proste. Jeszcze nie dawno (2 miesiące temu) na stronie "4lomza" nie wyskakiwały reklamy na środku strony. pewnego razu patrze a tu wyskakuje mi reklama Telekomunikacji Polskiej. Wkurzyłem się tym że nawet na tej stronie "wirus reklam" pojawił się. Co o tym sądzicie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklamy |
Polecam Kaspersky.Internet.Security.v6.0.0.300, i nie masz zadnych reklam na 4lomza.
|
|
Skąd można taki program ściągnąć? Może jakiś link? Z góry dzięki
|
|
polecam przeglądarkę firefox i dodatek adblock :) i nie masz nic czego nie chcesz :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
By się coś przedało zrobić z tymi reklamami. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
|
ot to peter :) i nie chodzi mi o kabaret :) T i g e r
|
|
Ja mam Internet Exploder. Na początku pojawiały mi się reklamy, ale ściągnąłem sobie Google Toolbar jest to takie coś, dzięki czemu nie musisz wchodzić na www.google.pl tylko masz taki dodatkowy pasek pod adresem strony na górze. Ma on dodatkową funkcje takie blokowanie reklam i linków. Dzięki temu nie pojawiają mi się reklamy Pozdrawiam Jarek1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |