poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklamy

Czy nie denerwują Was ciągle wyskakujące reklamy za każdym otwarciem strony. Czy nie można by jakoś tych reklam pokazywać z boku w jakimś małym okienku. Jeżeli by ktoś był zainteresowany nią to by wszedł. Proste. Jeszcze nie dawno (2 miesiące temu) na stronie "4lomza" nie wyskakiwały reklamy na środku strony. pewnego razu patrze a tu wyskakuje mi reklama Telekomunikacji Polskiej. Wkurzyłem się tym że nawet na tej stronie "wirus reklam" pojawił się. Co o tym sądzicie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklamy

Polecam Kaspersky.Internet.Security.v6.0.0.300, i nie masz zadnych reklam na 4lomza.

Skąd można taki program ściągnąć? Może jakiś link? Z góry dzięki

polecam przeglądarkę firefox i dodatek adblock :) i nie masz nic czego nie chcesz :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

By się coś przedało zrobić z tymi reklamami.

waldek 27

Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???

oj dzieci, i duże dzieci. A z czego ma żyć te 4lomza ?? Z Waszego pieprz*nia na forum?? Utrzymujecie tą stronę, że chcecie bez reklam. To nie strona rządowa. Pojęcie komercji proszę sobie przypomnieć !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

ot to peter :) i nie chodzi mi o kabaret :)

T i g e r

Ja mam Internet Exploder. Na początku pojawiały mi się reklamy, ale ściągnąłem sobie Google Toolbar jest to takie coś, dzięki czemu nie musisz wchodzić na www.google.pl tylko masz taki dodatkowy pasek pod adresem strony na górze. Ma on dodatkową funkcje takie blokowanie reklam i linków. Dzięki temu nie pojawiają mi się reklamy

Pozdrawiam Jarek1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org