Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portale randkowe |
Znacie jakieś portale, na których można popisać z ludźmi z Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portale randkowe |
poszę bardzo ,facebook
|
|
4lomza.pl Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
A to nie na każdej stronie randkowej są podziały na miasta lub przynajmniej województwa?
|
|
Po co pisać? Idź w miasto i zagadaj do jakiejś, która jest Tobą zainteresowana. Oczywiście o ile masz na tyle jaj.
|
|
na czacie poklikaj __________________________ www.autosalonik.pl
|
|
heheh sam szukam 50 +do bzykania i nic wszystkie jakoś swietojebliwe pisac na maila ja 35 lat
|
|
Ja obecnie jestem zarejestrowany na polish cupid tree, gdzie poznałem swoją obecną partnerkę. Bardzo fajny portal, przejrzysty, wielu ciekawych ludzi, nie tylko z Polski.
|
|
Na Badoo, osobiście poznałam tam swojego męza
|
|
na sexfotka, osobiście poznałem tam swoją żonę
|
|
Edvard18 chciałbym zobaczyć jak ty chodzisz w miasto i zagadujesz oraz jak rozpoznajesz która jest tobą zainteresowana..
|
|
bado.pl jest najlepsze
|
|
Czat na wp.pl , pokój Łomża.
|
|
no tak,teraz ludzie zapoznają się i randkują przez internet.później może jakiś ślub...a później płacz ,bo miało być inaczej:)
|
|
\"Honoratka\" czasami ludzie są ze sobą latami, biorą ślub \"a później jest płacz, bo miało być inaczej\". Na to nie ma reguły. Internet to miejsce poznania jak każde inne. Równie dobrze można poznać kogoś na ulicy, w klubie, przez znajomych itp. Nie jest to gwarantem udanej znajomości. Dana osoba również może nas okłamywać, tak samo jak w internecie. Nie wszyscy są na tyle odważni, żeby podejść do kogoś na ulicy i porozmawiać. Ja jako kobieta nigdy nie traktowałam takich mężczyzn podrywających \"na ulicy\" poważnie. Na łomżyńskim czacie poznałam swojego męża. Jesteśmy małżeństwem od 2 lat. Weszłam tam od tak z samotności, żeby z kimś popisać a bywałam tam średnio raz na rok. Widocznie tak musiało się stać, bo jesteśmy bardzo udanym małżeństwem. Po kilku spotkaniach wiedziałam, że zostanie moim mężem. Przez cały okres narzeczeństwa i obecnie świetnie nam się układa. Dlatego ulica, sklep, klub, restauracja czy.... internet to miejsce na poznanie miłości jak każde inne. Pozdrawiam :-)
|
|
Zgadzam się z tobą w końcu nie ważne gdzie się poznało w pracy na wycieczce czy właśnie w internecie ważne co się czuje do drugiej osoby i jak się z nią rozmawia. Sam poznałem moją lube na portalu randkowym http://royal-choice.net Może nie brzmi tak romantycznie jak w brazylijskich telenowelach lub amerykańskich filmach akcji ale osobiście jestem zadowolony z wyniku i jeśli ktoś szuka miłości to internet jest wielkim ułatwieniem.
|
|
jeśli chodzi o s.e.x. no to www.zbiornik.com
|
|
REAL wyjdź z domu
|
|
Sam mam prbolemy aby kogoś poznać na takim portalu Joł joł
|
|
Nic nie zastąpi poznania kogoś w realu... te spojrzenia, gesty, kokieteria tego nie ma w Internecie.
|
|
Udało się wam tak kogoś poznać na stałe?
|
|
Ja nigdy nie korzystałam z portali randkowych i nawet, gdybym była sama, to na taki krok bym się nie zdecydowała.
|
|
Ja bardzo często korzystam z dobrodziejstw portali erotycznych. Najbardziej lubię umawiać się na seks randki z gorącymi mamuśkami. Niesamowicie mnie to pobudza i pozwala się rozerwać. Na tego typu portalach nie brakuje napalonych kobiet - więc każdy znajdzie coś dla siebie. Poznawaj napalone i gorące mamuśki na naszym portalu. Dzięki nam dowiesz się jak aranżować erotyczne randki bez zobowiązań.
|
|
Masz ochotę na spontaniczną rozmowę? Omegle czat wideo to idealne miejsce na niespodziewane znajomości. Wejdź na czat i daj się zaskoczyć, kogo spotkasz po drugiej stronie! Każda rozmowa to szansa na odkrycie czegoś nowego, a może nawet nawiązanie długotrwałej przyjaźni!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |