Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mała Pożyczka |
Witam mam pewien problem bo chciałbym wziąć porzyczke ale zadna chwokowka mi nie da bo pracuje na czarno bez papierów , wiec czy znajde sie jakas osoba co moze pomuc i porzyczyc 1000zl na 15% na okres jendego miech. Prosze o kontakt na mejla nr tel biedrona104@interia.pl dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mała Pożyczka |
co masz pod zastaw wartego 1500-2000
|
|
Jak bym mial cos pod zastaw 2000 to niepsial bym tutaj posta tylko do lombardu bym wskoczyl
|
|
notesik, piszesz, że masz pewien problem.... Chłopie, Ty masz bardzo duży problem. Myślę, że tylko Twój proboszcz może Ci pomóc. To ufni ludzie. ADALL
|
|
Wiec moze ktos zaufany pomoze mi
|
|
Popełniłeś błąd:) Zamiast napisać wziąć, powinieneś napisać wzionść :) Całość by wtedy ufnie wyglądała ;):):)
|
|
Mogę polecić Vivusa: http://jolaem.ebrokerpartner.pl/short/12fsp pierwsza pożyczka do 1 200 zł za darmo szybka pożyczka w 15 minut minimum formalności - wystarczą dane z dowodu osobistego lub ewentualnie Pożyczkomat, ale tu są mniejsze kwoty: http://jolaem.ebrokerpartner.pl/short/16y5d
|
|
jola.em a bralas juz na Vivus ? jak to wygloda gdzie kasa przychodzi ? czy sie ja gdzies odbiera?
|
|
Pozostały Ci instytucje barabankowe.
|
|
Przecież można to ogarnąć przez darmowe pożyczki - kilka firm je ma. Tylko musicie mieć kasę, żeby to oddać w terminie. Np. Alfakredyt ma na bank tysiaka na 30 dni. A później to już naliczają odsetki. Jeśli jeszcze nie braliście u nich pożyczki to jest metoda na kasę bez odsetek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |