czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mała Pożyczka

Witam mam pewien problem bo chciałbym wziąć porzyczke ale zadna chwokowka mi nie da bo pracuje na czarno bez papierów , wiec czy znajde sie jakas osoba co moze pomuc i porzyczyc 1000zl na 15% na okres jendego miech. Prosze o kontakt na mejla nr tel biedrona104@interia.pl dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mała Pożyczka

co masz pod zastaw wartego 1500-2000

Jak bym mial cos pod zastaw 2000 to niepsial bym tutaj posta tylko do lombardu bym wskoczyl

notesik, piszesz, że masz pewien problem.... Chłopie, Ty masz bardzo duży problem. Myślę, że tylko Twój proboszcz może Ci pomóc. To ufni ludzie.

ADALL

Wiec moze ktos zaufany pomoze mi

Popełniłeś błąd:)

Zamiast napisać wziąć, powinieneś napisać wzionść :)

Całość by wtedy ufnie wyglądała ;):):)

Mogę polecić Vivusa: http://jolaem.ebrokerpartner.pl/short/12fsp

pierwsza pożyczka do 1 200 zł za darmo
szybka pożyczka w 15 minut
minimum formalności - wystarczą dane z dowodu osobistego

lub ewentualnie Pożyczkomat, ale tu są mniejsze kwoty: http://jolaem.ebrokerpartner.pl/short/16y5d

jola.em a bralas juz na Vivus ? jak to wygloda gdzie kasa przychodzi ? czy sie ja gdzies odbiera?

Pozostały Ci instytucje barabankowe.

Przecież można to ogarnąć przez darmowe pożyczki - kilka firm je ma. Tylko musicie mieć kasę, żeby to oddać w terminie. Np. Alfakredyt ma na bank tysiaka na 30 dni. A później to już naliczają odsetki. Jeśli jeszcze nie braliście u nich pożyczki to jest metoda na kasę bez odsetek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org