niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZUMBA

Hej dziewczyny, gdzie polecacie zajęcią z zumby. Głównie zależy mi na kompetentnym instruktorze:), żeby było profesjonalnie i zarazem miło (czas na odstresowanie się).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZUMBA

To nie lepsze bara bara od zumby

To swoją drogą, ale trochę innej rozrywki też się przyda.

poszukaj w internecie szkoł tańca:)

https://www.facebook.com/bkstepszkola

Przeglądałam oferty szkół tańca, ale chciałam zasięgnąć również indywidualnej opinii :) Może jeszcze zajrzy tu osoba, która uczęszcza na takie zajęcia i mi coś poradzi. Nie ukrywam, że mam taką nadzieję :)

w piątnicy na hali była zumba, ale nie wiem czy jest cykliczna czy od czasu do czasu

podobno obok kina jest swietna instruktorka i zumba sama w sobie bardzo zachwalana przez znajomych.... sama sie wybieram ale ciezko sie samej wyrwac ;/

Dziękuję wszytskim za odzew, już chyba wiem, którą szkołę wybiorę.
Yarek- wiem, że cięzko jest się wyrwać, ale mam nadzieję, że atmosfera mnie wciągnie i będę tam chętnie chodzić :). Jak chcesz to możemy się wspólnie zapisać na zumbe, żeby raźniej było. Wiadomo we dwie raźniej.

Instruktorka to zapewne Diana Iwanowicz - super instruktorka.

dianaiwanowicz.zumba.com/

Polecam bardzo nad Prymą http://www.maxdance.lomza.pl/

Również gorąco polecam MaxDance! Zajęcia prowadzą tam licencjonowane instruktorki Zumby z Białegostoku :) Są bardzo profesjonalne, na zajęciach możesz dobrze się bawić, posmiac i nie źle spocić :))) Dziewczyny są mega i poza tym jedne z najlepszych w Polsce :) Polecam zajęcia z Angeliką Muraszkowską w czwartki :)

http://dianaiwanowicz.zumba.com/

zależy ile chcesz wydać...

Amelia jestem za !!! :) bo moje znajome nawet w pracy jecza ze sa za grube i wstyd tam krecic pupa ... a ja z checia bym i sie wyrwala. Jak cos pisz to sie wybierzeemy we dwie :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org