Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZUMBA |
Hej dziewczyny, gdzie polecacie zajęcią z zumby. Głównie zależy mi na kompetentnym instruktorze:), żeby było profesjonalnie i zarazem miło (czas na odstresowanie się).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZUMBA |
To nie lepsze bara bara od zumby
|
|
To swoją drogą, ale trochę innej rozrywki też się przyda.
|
|
poszukaj w internecie szkoł tańca:)
|
|
https://www.facebook.com/bkstepszkola
|
|
Przeglądałam oferty szkół tańca, ale chciałam zasięgnąć również indywidualnej opinii :) Może jeszcze zajrzy tu osoba, która uczęszcza na takie zajęcia i mi coś poradzi. Nie ukrywam, że mam taką nadzieję :)
|
|
w piątnicy na hali była zumba, ale nie wiem czy jest cykliczna czy od czasu do czasu
|
|
podobno obok kina jest swietna instruktorka i zumba sama w sobie bardzo zachwalana przez znajomych.... sama sie wybieram ale ciezko sie samej wyrwac ;/
|
|
Dziękuję wszytskim za odzew, już chyba wiem, którą szkołę wybiorę. Yarek- wiem, że cięzko jest się wyrwać, ale mam nadzieję, że atmosfera mnie wciągnie i będę tam chętnie chodzić :). Jak chcesz to możemy się wspólnie zapisać na zumbe, żeby raźniej było. Wiadomo we dwie raźniej.
|
|
Instruktorka to zapewne Diana Iwanowicz - super instruktorka. dianaiwanowicz.zumba.com/
|
|
Polecam bardzo nad Prymą http://www.maxdance.lomza.pl/
|
|
Również gorąco polecam MaxDance! Zajęcia prowadzą tam licencjonowane instruktorki Zumby z Białegostoku :) Są bardzo profesjonalne, na zajęciach możesz dobrze się bawić, posmiac i nie źle spocić :))) Dziewczyny są mega i poza tym jedne z najlepszych w Polsce :) Polecam zajęcia z Angeliką Muraszkowską w czwartki :)
|
|
|
zależy ile chcesz wydać...
|
|
Amelia jestem za !!! :) bo moje znajome nawet w pracy jecza ze sa za grube i wstyd tam krecic pupa ... a ja z checia bym i sie wyrwala. Jak cos pisz to sie wybierzeemy we dwie :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |