Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekarnia Wróblewskich w Konarzycach |
Piekarnia zeszła na psy....Kiedyś pieczywo od nich bylo przepyszne teraz jest do d....! Suche,spieczone(spalone) i puste w środku bułki to jakaś porażka.Chleb też nie należy do tych najlepszych jak kiedyś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekarnia Wróblewskich w Konarzycach |
Chyba chcesz zapłacić za klepsydrę jak robciu
|
|
Najlepsze pieczywo to Zawady Przedmieście. Chleb na zakwasie jest możliwie świeży nawet przez kilka dni nie krusząc się. Mimo, iż nie lubię pieczywa kilkudniowego ten w porównaniu ze wszystkimi w Łomży to naprawdę rarytas.
|
|
nie ' dotyczy wyrażam swoje zdanie!!
|
|
robciu też wyraził :):))
|
|
Niby tak,ale to żadna kompromitacja tylko słuszna uwaga klientów ktorzy spożywają pieczywo z konarzyc
|
|
ja nigdy nie kupowałam w tej piekarnii Instalera
|
|
...masz prawo napisać, ze pieczywo ci nie smakuje, ale nie wolno używać twierdzeń typu: "ta piekarnie zeszła na psy", bo "chleb jest do dupy i pusty w środku", chyba, że masz na to dowody, czy "dupę pełną chleba" z tej piekarni i to na dodatek pustego... rudy błazen z druhem
|
|
paplik .....Tak mam dowody ale to juz nie Twój problem,takie jest zdanie klientów.Pewnie jestes jakims przydupasem dlatego bronisz.Nie smakuje mi ich pieczywo dlatego nie kupuje.
|
|
Nie bronię tylko przestrzegam... Jeśli publicznie podajesz informacje, które mogą kogoś narazić na szwank, powinni być na to dowody w razie gdyby zainteresowany zarzucił ci nieprawdę i zażądał kary i rekompensaty. Tak więc albo "**** pełna pustego chleba", albo przeprosiny, albo kara, albo jedno i drugie.... rudy błazen z druhem
|
|
zdaje sie ze narazales na szwank ojca Tadeusza Rydzyka wielokroc przypisujac mu niecne sprawunki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Niecne sprawunki ojdyra są publicznie udokumentowane... rudy błazen z druhem
|
|
nie dostrzegłem mozesz przedstawic dowody tu? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a robciu za ta reklamę to musial zaplacic ??? czy za darmo można cos takiego zamiescic he he
|
|
Po pierwsze jeśli chodzi o Konarzyce to jeśli tak jest to są to skutki zbyt małej ilości pracowników czyli wyzysku do granic możliwości jak w każdej piekarni a puste bułki to także skutki stosowania polepszaczy. Przemęczony pracownik który pracuje po 10-12 godzin dziennie na okrągło za marne pieniądze nie wykona pracy dobrze ! Reklamę Zawad musiał pisać ktoś z właścicieli tego obozu pracy zwłaszcza że opinia jest fachowa i nie wskazuje na klienta .
|
|
Ty wiesz najlepiej bo zostałeś stamtąd wyrzucony na zbity pysk :):) Wszyscy pracują po 10-12 godzin, dlaczego tylko piekarze mają być przemęczeni?
|
|
Nie wszyscy kolego bo norma to 8 godzin i są jeszcze zakłady w których tyle się pracuje a jak ktoś pracuję więcej to powinien otrzymać adekwatne wynagrodzenie które ląduje nie w tej kieszeni co powinno! Mnie nikt z zawad nie wyrzucił tylko sam odszedłem a w Łomży już dawno nie mieszkam
|
|
To widać po twoim Ip:):):) A jak chciałeś pracować po 8 h to trzeba było na ZDZ-ach edukacji nie kończyć :):)
|
|
Marudo jaj pracuje po 8 godzin jak najbardziej i to w Piekarni! Ha!Ha!
|
|
Przesadzasz może akurat trafiłeś na nieudany wypiek ja kupuję tam rzadko ale mi ich pieczywo smakowało ( może zmienił się pracownik? )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |