poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piekarnia Wróblewskich w Konarzycach

Piekarnia zeszła na psy....Kiedyś pieczywo od nich bylo przepyszne teraz jest do d....! Suche,spieczone(spalone) i puste w środku bułki to jakaś porażka.Chleb też nie należy do tych najlepszych jak kiedyś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piekarnia Wróblewskich w Konarzycach

Chyba chcesz zapłacić za klepsydrę jak robciu

Najlepsze pieczywo to Zawady Przedmieście. Chleb na zakwasie jest możliwie świeży nawet przez kilka dni nie krusząc się. Mimo, iż nie lubię pieczywa kilkudniowego ten w porównaniu ze wszystkimi w Łomży to naprawdę rarytas.

nie ' dotyczy wyrażam swoje zdanie!!

robciu też wyraził :):))

Niby tak,ale to żadna kompromitacja tylko słuszna uwaga klientów ktorzy spożywają pieczywo z konarzyc

ja nigdy nie kupowałam w tej piekarnii

Instalera

...masz prawo napisać, ze pieczywo ci nie smakuje, ale nie wolno używać twierdzeń typu: "ta piekarnie zeszła na psy", bo "chleb jest do dupy i pusty w środku", chyba, że masz na to dowody, czy "dupę pełną chleba" z tej piekarni i to na dodatek pustego...

rudy błazen z druhem

paplik .....Tak mam dowody ale to juz nie Twój problem,takie jest zdanie klientów.Pewnie jestes jakims przydupasem dlatego bronisz.Nie smakuje mi ich pieczywo dlatego nie kupuje.

Nie bronię tylko przestrzegam... Jeśli publicznie podajesz informacje, które mogą kogoś narazić na szwank, powinni być na to dowody w razie gdyby zainteresowany zarzucił ci nieprawdę i zażądał kary i rekompensaty.
Tak więc albo "**** pełna pustego chleba", albo przeprosiny, albo kara, albo jedno i drugie....

rudy błazen z druhem

zdaje sie ze narazales na szwank ojca Tadeusza Rydzyka wielokroc przypisujac mu niecne sprawunki

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Niecne sprawunki ojdyra są publicznie udokumentowane...

rudy błazen z druhem

nie dostrzegłem mozesz przedstawic dowody tu?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a robciu za ta reklamę to musial zaplacic ??? czy za darmo można cos takiego zamiescic he he

Po pierwsze jeśli chodzi o Konarzyce to jeśli tak jest to są to skutki zbyt małej ilości pracowników czyli wyzysku do granic możliwości jak w każdej piekarni a puste bułki to także skutki stosowania polepszaczy. Przemęczony pracownik który pracuje po 10-12 godzin dziennie na okrągło za marne pieniądze nie wykona pracy dobrze !

Reklamę Zawad musiał pisać ktoś z właścicieli tego obozu pracy zwłaszcza że opinia jest fachowa i nie wskazuje na klienta .

Ty wiesz najlepiej bo zostałeś stamtąd wyrzucony na zbity pysk :):)

Wszyscy pracują po 10-12 godzin, dlaczego tylko piekarze mają być przemęczeni?

Nie wszyscy kolego bo norma to 8 godzin i są jeszcze zakłady w których tyle się pracuje a jak ktoś pracuję więcej to powinien otrzymać adekwatne wynagrodzenie które ląduje nie w tej kieszeni co powinno!
Mnie nikt z zawad nie wyrzucił tylko sam odszedłem a w Łomży już dawno nie mieszkam

To widać po twoim Ip:):):)

A jak chciałeś pracować po 8 h to trzeba było na ZDZ-ach edukacji nie kończyć :):)

Marudo jaj pracuje po 8 godzin jak najbardziej i to w Piekarni! Ha!Ha!

Przesadzasz może akurat trafiłeś na nieudany wypiek ja kupuję tam rzadko ale mi ich pieczywo smakowało ( może zmienił się pracownik? )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org