czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Święto sąsiadów

Święto sąsiadów, które odbędzie się we wtorek 30 maja w godzinach 17:00 - 22:00 na łomżyńskim Starym Rynku zapowiada sie nawet ciekawa zabawa tylko mam małe pytanie jaki zespół ma rozkręcać tą imprezkę????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Święto sąsiadów

A co to za święto ?

Święto Sąsiadów

a dokłądniej ? niema takiego czegos u mnie w kalendarzu :P

to ma byc takie swieto aby ludzie ruszyli tylki i nie siedzieli ciagle w tych ciasnych blokach i tylko TV & net, tylko wybrali sie na biesiade potańcowac ;-]

no wlasnie hehe :) wiecej pisze na www.elomza.pl :P tylko jestem ciekawa jaki zespół to będzie rozkręcał może ktoś wie no i tak o

"Gdy wieczorne zasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanosze Bogu Ojcu i Synowi, dop...lcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosr.jcie prosze, kto ja jestem - Polak mały, mały zawistny i podły. Jaki znak twój - krwawe gały. Wznoszę swoje modły, do Boga Marii i Syna, zniszczcie tego sk...syna. Mego rodaka sąsiada, tego wroga - tego gada, żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb. Żeby mu się córka z Czarnym i wogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS’a i raka - Oto modlitwa Polaka!"

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Spotykają się dwie nieprzepadające ze sobą sąsiadki:
-A cóż to, źle się pani dziś czuła, pani Kowalska? -pyta jedna z nich. -Chorowała pani w nocy?
-Skąd to pani przyszło do głowy? -odparskuje druga.
-No bo widziałam, jak o drugiej w nocy wychodził od pani z klatki lekarz z naszej przychodni.
-Droga pani Wiśniewska -odpowiada tamta, cedząc powoli słowa. -Jak od pani w każdy piątek wychodzi o świcie pewien przystojny oficer w mundurze pułkownika, to ja od razu nie wrzeszczę na całe gardło, że wybuchła III wojna światowa.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org