wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pobici przez policjantów, ważne !!!!!

Witam , potrzebuję bardzo pilnie skontaktować się z matką pobitego chłopaka.

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pobici przez policjantów, ważne !!!!!

...chcesz mu naprawić buty...?!

rudy błazen z druhem

A można wiedzieć po co Ci ten numer?

To jest prywatna sprawa , która może pomóc tej Pani.

Pozdrawiam.

to funkcjonariusz tego nie pomalujesz

po jajach gazem tez wala cwyle hwdp

PAPLIK CIEBIE TO NIE DOTYCZY ;..... W KUBEL;

Witam , kiedys nie czepialem sie do Policji nie wierzyłem innym bylem poprostu obywatelem . pewnego dnia wracałem z imprezy z kolegami . Wypiłem trcoeh ale nie jestem agresywny nic . Podjechał radiwóz i podeszli do mnie i mnie zaprosili ze soba odrazu dostalem 2 razy w glowe hmm nie wiedzialem o co im chodzi . Zabrali mnie na komisariat . i n sie zaczeło mialem 1 promil nie caly dostalem tak jak ojciec mnie nie bil w mlodosci za cos zlego . mandat 500 i ghotel 250 . nie wiem za co ....... podobno zagluszanie nocy

a i nie udowodnisz tego ze oni cie pobili bo wlasnie powiedza ze byles agresywny a hu...ja byles ja krzyczalem z bóli sam bylem , a ich z 15 i sie smieli ...................i ods tej pory pierd....ole ich moje podatki

I jak tu Policja ma zapewniać bezpieczeństwo obywatelom, skoro odstawiają takie cyrki kosztem innych, a w tym wypadku zdrowiem a nawet życiem! A co by było, gdyby nie daj Boże któryś z chłopaków zszedł na tamten świat ?! Wtedy też by powiedzieli, że był "agresywny" to należało mu się ?! Chore to jest!!

Udupic zjeb..... powini byc tez kamery na schronisku u nich w kazdym pokoju i jak ma miejsce taka sytulacja to nie ma hu.. ze cos skasowane byles to powinienes byc w jakim stanie wchodzisz wychodzisz jestes przesluchiwany a nie chore prawo ze psowi wszystko wolno do budy walechy

Jestem Bylem Zostanę I wam Dokuczę Przez resztę życia

no to zaczyna się nagonka na policjantów. Wcześniej tematem dla gawiedzi i okazją do wyżycia była postać ochroniarza z Biedronki a teraz policjanci. Jakże to świetny temat z nieba spadł bo miejscowe towarzystwo zanudziło by się na śmierć. Pewnie teraz ze dwa tygodnie będą tu pluć , błotem i gównem po miejscowej policji rzucać. A co jeden to będzie bardziej mądrzejszy m bardziej zorientowany czy doświadczony w takowej sprawie. Co więcej większość z mety bez żadnych dowodów autorytatywnie stwierdzi ,ze policjanci to be i w genach mają przemoc agresję i brak poszanowania prawa . Nikomu jakoś nie przyjdzie do głowy ,że często potulna owieczka staje się lwem gotowym wszystko i wszystkich pożreć lub zwyczajnie daje wokół świadectwo czego innego niż faktycznie jest.
Tak wiec człowiek inteligentny i na poziomie stroni od takiej dyskusji bo to z nią nie ma niczego wspólnego a jest tylko fanatycznym medialnym biczowaniem.

lelumel

lelumel

polelum:

jestem uczciwym człowiekiem,

dzięki policjantom raz dostałem wpierd. na komisariacie na nowogrodzkiej, jż go nie ma, przypięli mnie do kaloryfera i we dwóch napierd. w prokuraturze usłyszałem, że byłem agresywny a policjanci użyli pałek służbowych zgodnie z procedurami, bili po miejscach umięśnionych czytaj plecy i nogi, to było jakiś czas temu.

ostatnio takich dwóch szmaciarzy do spółki z właścicielem pomocy drogowej udowodnili mi, że zaparkowałem samochód na środku skrzyżowania - udowodnili mi to swoimi słowami w sądzie - bo aparatu na wyposażeniu nie mieli - trzech świadków moich zostało wyroki w zawieszeniu za składanie fałszywych zeznań.

w ***** mam taką policję i takie prokuratury i sądy !!!
jedno towarzystwo zasrane z uczciwością nie mające nic wspólnego !

...taki ty i "spokojny obywatel", że nawet samochodu zaparkować spokojnie nie potrafisz...
Był kiedyś taki film o "niespotykanie spokojnym człowieku"....

rudy błazen z druhem

Sami widzimy co się dzieje ponosi tych śmieci w mundurach i wcale nie trzeba być agresywnym wystarczy ze się cwelom nie spodobasz a pokażą ci swoją wyższość. CHWDP

Jestesmy tylko ludzmi i mamy prawo błądzić je..ać policje tylko Bóg może nas sądzić!!!

Tak jest nagranie z telefonu :-) ktoś nagrał jak ich ciagali przed blokiem. A teraz dla funkcjonariusza pewnie rajstopy pękły ze strachu.

Pierwsi pieniacze w komendzie to rocznik 1984-1986 siurki młode co w robocie kozaczenko a po robocie pizdenko

Nie chcę oceniać tych młodych chłopaków, czy byli "grzeczni" czy nie. Różnie to jest z młodzieżą. Jednak znam też z doświadczenia zachowanie policji - która tym bardziej po słowach ministra Sienkiewicza - uważa że ma monopol na przemoc. Co gorsza adepci mają wpajane w swoich szkółkach to że mają być agresywni - bo system zawsze stanie za nimi murem. Potem mamy właśnie akcje takie jak na Marszu Niepodległości 2011, gdzie policjant brutalnie pobił uczestnika i jeszcze oskarżył go o napaść na policjanta. Byłem raz świadkiem sytuacji jak za przejście na czerwonym świetle dwie osoby zostały "zwinięte" na dołek. Widziałem kiedyś jak łomżyńscy policjanci w Zambrowie wpuszczają spore ilości gazu do autokaru kibiców - w sumie za darmo. Znam wiele innych podobnych akcji, gdzie policja zachowywała się nadto agresywnie.
My jako społeczeństwo musimy się sprzeciwić takim praktykom tych bandytów (nie mówię o wszystkich policjantach, a o części, która próbuje agresją zwalczyć swoje kompleksy)

tak sie troszke glupio spytam... Czemu juz postu z policja w roli głownej nie ma na stronie? Czyzby byl dla kogos niewygodny?

i słusznie debil trzeba tępić i uczyć rozumu ! pozdrowienia dla policji :)

hwdp

kawosz napisał(a):

> i słusznie debil trzeba tępić i uczyć rozumu ! pozdrowienia
> dla policji :)

Słabo im to poszło. Oby następnym razem trafiło na ciebie debilu.
--
Mam już prawo twierdzić, że (nie wyszczególniając) połowa Łomżyńskiej Komendy to psychopaci, w której większość to niedouczone, nie wyżyte i źle wykonowujące swoje obowiązki buractwo.
Nie znające swoich praw, i wykorzystujące przywilej władzy do złych celów.
Łamiący nagminnie prawa obywateli, nie szanujący przede wszystkim siebie oraz wspomnianych już obywateli czyli ich pracodawców.

Wszyscy wy niegodziwi i niedobrzy policjanci!
Nie będziecie szanowani, bo nie szanujecie nas!
A jak nas wkurwicie, to w końcu was zwolnimy!
Bo nas jest dużo więcej, i przy takim pozwie zbiorowym, pozamykają wam mordy!

APEL do Łomżyniaków.
Nie dawajcie się sprowokować, i uważajcie bo (....) dużo już społeczeństwa z nimi współpracuje.
I to jest największa tragedia!

No OfenZ:)

CHWDP szmatom!!!

Do szkoły szczyle j......ne a nie na forum kozaczyć !!!!!!!!!!!!!!!

powerfulpk nie życzę sobie byś się wypowiadał w imieniu społeczeństwa łomżyńskiego bo między innymi ja do niego należę a nie identyfikuję się z bandą gamoni takich jak Ty !
jakoś ja nigdy pałą od policji nie dostałem i nie żywię nienawiści do tej formacji ! ktoś dostał wpierd.ol bo kozaczył po alkoholu przed koleżkami łamiąc prawo, mając w ***** sąsiadów, całe otoczenie, a potem to mamusiu nie zostawiaj mnie ? mamusiu ratuj ?

tak jak napisał maruda do szkoły szczyle !!!!!!!

właśnie, zapytam tak samo jak artaras, dlaczego zdjęto artykuł o tym pobiciu?
czyżby był dla kogoś niewygodny? Niech admin się wypowie..
W co szczerze wątpie. Widać, że w Łomży jak i wszędzie rządzą znajomości układy, chowa się pod dywan niewygodne fakty itd.
Żaden inny łomżyński portal też o tym nawet nie wspomina...

jak zdjęto ???? jak nie zdjęto !!!!
myślita że wiecznie bedzie na stronie głównej ? zawsze we czwartki jest artykuł z Bezcennej na stronie głównej a na drugi dzień spada z niej inteligenty

http://4lomza.pl/index.php?wiad=33667

Panie Tomek2404400 więc czemu Pan pisze takie sprawy anonimowo . Jeżeli to jest potwierdzona prawda a nie oszczerstwa wobec policji to czemu pan ukrywa się za anonimowym nickiem

lelumel

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org