Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik z jarnut |
witam mozecie powiedziec cos na temat mechanika mial ktos z nim doczynienia w jarnutach 001
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik z jarnut |
bialy1410 napisał(a): > witam mozecie powiedziec cos na temat mechanika w jarnutach mial ktos z nim > doczynienia >
|
|
jest ok
|
|
Są lepsi. W moim przypadku przynajmniej :) Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
Jak masz dużo PLN to śmiało jedź, a jak nie to poszukaj innego. Zna się na robocie, ale kieszeni Ci nie oszczędzi. .
|
|
bardzo dobry mechanik polecam
|
|
BARDZO DOBRY JAK SAM ROBI A NIE JEGO PRACOWNICY DROGI DOBRZE NAPRAWIAJĄ TARGOŃSCY ONI MAJĄ CYBA SWÓJ ZAKŁAD Tel/fax: 86 219 21 39 18-421 Niewodowo, 57, woj. podlaskie POPLECAM amisia
|
|
Jeden z najlepszych w okolicy ja u niego zawsze stawiam swojego amerykańca i to prawda najtańszy nie jest, ale wart jest swojej ceny. Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
W Jarnutach jest dwóch mechaników, zależy o którego Ci chodzi.
|
|
guska prawda święta prawda amisia
|
|
Panie ,,mechaniku''. Proszę nie straszyć mnie w prywatnych wiadomościach.Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.Przypomnę historię bedzie prościej. Zepsuło się auto-coś stuka,głośno stuka. Jadę do renomowanego warsztatu samohodowego Pana ,,mechanika''. Rozpoznanie w warsztacie: stukanie dochodzi z silnika. Co robimy? Naprawiamy,najpierw leczymy silnik. Wymieniamy w nim poszczególne części. Auto wrac do właścicielki- niezła kwota do zapłaty-bez paragonów i faktur oczywiście.A co z silnikiem? dalej stuka.Kolejna wizyta w warsztacie Pana ,,mechanika'',auto wraca do właścicelki ,natępna kwota do zapłaty i co ciekawe żadnych starych części do zwrotu . Dalej stuka w silniku. Co robić ? znowu auto do mechanika . Krzywki,szklanki, wałek rozrządu,popychacze zaworowe i tak w kółko- za każdy razem pałcimy niezłą kasę a w silniku dalej stuka. Męska decyzja- wymieniamy silnik, pan mechanik kupuje i wymienia go. Jeszcze lepsza kasa do zapłaty. Wszyscy zadowoleni a tu niespodzianka- stuka w silniku!!!!! Renomowany warsztat a tu takie numery!!Mja okrągły rok wizyt u jednego mechanika a w silnku jak stukało tak nadal stuka. Co na to pracownik szanowneo Pana mechanika? ,,opony zimowe stukają proszę Pani' 'NIEWIARYGODNE!!! Jak tu nie stracić cierpliwości. Zmieniłam warsztat, samochód naprawiony. Reasumuąc Zdrowia,pieniędzy i problemów prywatnych przysporzyła mi ta ,,usterka''. Pan ,,mechanik''jako osoba kompetentna nie wiedząc jak naprawić auto powinien odesłać mnie do innego warsztatu, Nie zrobił tego. Dlaczego? Rok jeżdzenia z tą samą awarią to przesada a z mojej strony naiwność,lecz cóż. Dziś napisałabym ,,uczciwy mechanik,próbował, nie udało się mu,wysłał mnie do innego warsztatu''. Tak nie zrobił! ,,naprawiał'' auto i brał kasę , grubą kasę. Jedyne co mogę to przeprosić za ,,złodzieja'' . Przecież nie okradał mnie, sama płaciłam. Przepraszam panie mechaniku,że nazwałam Pana złodziejem, lecz jak Pan myśli jak dziś powinam nazwać takiego ,,mechanika''. Pozdrawiam Ps. Może ktoś chce opowiedzieć swoją historię z panem ,,mechanikiem'' na forum?
|
|
Jak chodzi o tego co montuje instalacje LPG. Niech on pod jasny ...uj! Dobrze jest wziac kase na poczatku, a potem gdy chodzi o jej serwis to WON.
|
|
guska to tylko dziadowi w morde dac dobrze ze nie zostawilem tam auta w naprawie bo slyszalem juz o nim rozne rzeczy ale nie az takie 001
|
|
A co potrzebujesz naprawiac ? Może kogoś polece
|
|
To super doswiadczony gosc nie kradnie i nie zdziera zna sie jak malo kto.........polecam jest konsekwentny i ambitny pan Andrzej kultura osobista i fach muj maz nie zamieni go na innego nigdy poprawia do tad az bedzie ok .........polecam goraco. .....
|
|
morze twoj maz to pe..ł 001
|
|
ja tez polecam tego mechanika Pordiam
|
|
Niestety nie ma idealnego mechanika. Jednemu pomoże, inny będzie na niego psy wieszał. Ja miałem okazję korzystać z jego wiedzy jeden jedyny raz i swoje zrobił. Znam tez innych, którzy raz wykonali właściwie swoją pracę ale innym razem niestety nie. Wygląda na to, że nie ma idealnego mechanika w Łomży i okolicach.
|
|
kupujecie 20letni złom z zachodu, to nie dziwota, że tam wszystko wszędzie stuka, no raczej jakby wózek miał 3-7 latek, to mechanik nie doradzałby wymiany silnika , możesz go tylko oskarżyć o brak profesjonalizmu i naciągnięcie Cię na nieuzasadnione koszty - NIE O ZŁODZIEJSTWO!
|
|
"Panie ,,mechaniku''. Proszę nie straszyć mnie w prywatnych wiadomościach.Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.Przypomnę historię będzie prościej." prościej to będzie jak ja przypomnę tą historię (sprzed 6 lat) w sądzie. Czy wg Pani fakt, iż poinformowałem Panią mailem o tym, że będzie Pani musiała udowodnić swoje słowa w sądzie - jest straszeniem? do bialy1410 : jestem do Twojej dyspozycji, ale od dziadów wyzywać mnie nie będziesz. A może chcesz się załapać na jedna rozprawę? Do zobaczenia. do siwysiwy: ..............bez komentarza
|
|
smród koło du* py i strach związany z pomówieniami (ww strona główna - "robciu") ??? Autor: GUŚKA, dobre uzasadnienie tematu, musisz mieć tylko kwity, faktury, świadków - biegłego sądowego itp itd nie pomówienia o złodziejstwo ...ale, że aż te 6 lat się sprawa nie wyjaśniła? coś mi tu brzydko pachnie, jedni polecają , drudzy negują ...
|
|
Jeszcze nie znalazł się taki mechanik co by każdemu pomógł.
|
|
w/w oponentom, to raczej Autor: vito.pl już chyba dogodził? nie odezwą się więcej ...
|
|
Mechanik powinien przedstawić listę części wystawić fakturę i tyle. Jeśli tego nie robi to złodziej.
|
|
bylo milion razy jest ok załóżcie jeszcze z 20 tematów
|
|
Jeśli interesuje was odgrzybianie klimatyzacji, czy czyszczenie i polerowanie lamp i reflektorów, to mogę powiedzieć, że firma http://www.autogamma.pl/ w Krakowie przyłoży się do zadania i zrobi to porządnie. Z miesiąc temu obie usługi dla mnie wykonali i do tej pory czuć i widać efekt. Muszę się jeszcze podpytać o wymianę tylnego zderzaka, jakie będą koszta. Adi ;)
|
|
Nykiel pało w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j śmieciu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |