Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyrektor szkoly w Piatnicy |
czy wiecie cokolwiek o Pani Dyrektor szkoly w Piatnicy? (zgłoszenie naruszenia) michal lemanski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyrektor szkoly w Piatnicy |
wszystko wiemy, a oni są tylko tego " podobniez ... swiadomi " ? , to jak juz bedo pewni to niech zgłoso do Kuratorium albo do Kurii ze nie segreguje śmieci cy co??? , bo nie rozumiem dlaczego tu swe żale na forum wylewasz
|
|
Taka sytuacja jest w wielu szkołach. To raczej nic nadzwyczajnego. von chrupka
|
|
słyszałem o tym już dawno temu.Wiele było akcji z Panią Dyrektor w roli głównej. Mobbing to tam codzienność.
|
|
p.s. jeśli masz odwagę zgłoś to do Kuratorium, moze się w końcu za Nią wezmą
|
|
Ja akurat pracuję w tej szkole i dziwią mnie takie opinie. Szkoła jest super zarządzana, można zobaczyć jak wygląda i jak czują się w niej dzieci. Wielu rodziców wozi tu dzieci nawet z Łomży. To, że nie toleruje się olewactwa, a nauczyciele pracują jak należy, to jeszcze nie mobbing. No cóż kampania się rozpoczęła ...
|
|
Dwóch moich synów uczęszcza do tej szkoły, w tym jeden jako "sześciolatek ochotnik" i jako matka jestem bardzo zadowolona....Jeśli chodzi o Panią Dyrektor to uważam, że jest bardzo zaangażowana w to co robi, ma bardzo dobry kontakt z rodzicami jak również z uczniami. Do każdego problemu podchodzi indywidualnie i zawsze znajduje czas na rozmowę. Jako rodzic mogłabym pisać o niej w samych pozytywach. I chyba słowa "Pani Dyrektor traktuje ludzi jak smieci i nie ma szacunku do nikogo!" to wielka przesada. Zgadzam się w 100% z przedmówcą, bo organizacja pracy w tej szkole jest moim zdaniem bardzo dobra i dobrze, że Pani Dyrektor dba o to, by każdy wykonywał swoją pracę tak jak trzeba. Nam rodzicom chyba najbardziej na tym zależy....
|
|
jak widać czyjeś ambicje zostały urażone i w sposób niewybredny dokonuje publicznego znieważenia tej dyrektor. Myślę , że prawda sama się obroni w postaci uśmiechniętych i zadowolonych twarzy rodziców i uczniów tej szkoły a także jej nauczycieli. Sukces tej szkoły jest niewątpliwy i to nie tylko ze względu na niespotykane wyposażenie ale w szczególności na wyjątkowa atmosferę która została stworzona uczniom tej szkoły. Wiele osób zabiega oto aby ich dzieci miały możliwość uczenia się w tej szkole. Bo dzieci w tej szkole czują się jak u siebie w domu i żadne z nich nie jest anonimowe czy pozostawione samo sobie. Dzieci czyli uczniowie idą do tej szkoły z przyjemnością. Wracając do założyciela tematu i innych mam nadzieję ,że skoro piszą takie pomówienia to z cała powagą przyjmą na siebie odpowiedzialność za zwyczajne pomówienie i znieważenie którego tu publicznie dokonują. Także ukrywanie się za Nickiem i pisanie z telefonu komórkowego takich znieważających treści nie daje żadnych gwarancji bezpieczeństwa czy tez poczucia bezkarności. Myślę , że tej sprawy będzie ciąg dalszy i w końcu skończą się takie bezkarne znieważania i pomówienia. lelumel
|
|
zwróćcie uwagę jak perfidnie się tego dokonuje nikt nie był żadnym świadkiem, nikt nie ma żadnych konkretnych faktów ale każdy słyszał i jest dobrze poinformowany i z wielkim umiłowaniem i satysfakcją obrzucają błotem. lelumel
|
|
Myślę, że wszyscy zainteresowani tematem Pani Dyrektor wiedzą jak jest naprawdę i sami potrafią ocenić czy wszystko jest tak jak trzeba bez dziecinnych i okropnych tematów na tym forum. michcio92 jak masz wystarczająco odwagi i jest w Tobie tyle "ciekawości" to zapraszam od poniedziałku do piątku o 7.45 do szkoły- możesz zapytać o zdanie i nauczycieli i rodziców a nie wypisujesz takie brednie i głupie domysły
|
|
Michale Lemański to umoczyłeś :):):)
|
|
Tak to jest jak się w podpisie zostawia imię i nazwisko:):):):)
|
|
no niestety marudo ale mail wskazuje jednak na kobietę....
|
|
czytam, czytam i jak sie nazywa pani dyrektor? sa opinie skrajnie jej nie przychylne ale takze przychylne, wiec nie widze powodu ukrywac jej nazwisko. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Może to tylko zbieg okoliczności ale zwróćcie uwagę, że wszystkie posty popierające Panią Dyrektor są dodane z komputerów, które mają Neostradę. Jeżeli Pani Dyrektor szkoły w Piątnicy to ta sama Pani Dyrektor Przedszkola w Piątnicy to też słyszałam o niej nieciekawe opinie, zwłaszcza w stosunku do pracowników.
|
|
rzepcia opinia skrajne to nie opinie. Opinia to ocena czyjejś pracy poparta faktami pod którą wydający się podpisuje biorąc za to odpowiedzialność. W tym przypadku mamy do czynienia z próba znieważenia , poniżenia osoby jednocześnie funkcjonariusza publicznego jakim jest dyrektor szkoły. Słowem jest zwyczajne przestępstwo i nic więcej. Ten facet już wcześniej robił taki sam numer pod adresem firmy Kondrat z Łomży i czynił to dokładnie w ten sam sposób. Tak więc bez nazwisk bo pachnie bardzo brzydko i na bank skończy się prokuratorem. lelumel
|
|
wszystkie posty obrzucające błotem panią dyrektor też idą z dziwnych dostawców internetu. lelumel
|
|
to wreszcie podajcie jej (jego) nazwisko nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wiele osób pisze tutaj jako rodzic uczniów tej szkoły...Mobbing to działanie skierowane do pracownika,wiec chodzi raczej o traktowanie nauczycieli tej szkoły. Byłem pośrednim świadkiem sytuacji z tą panią w roli głównej ale kilka lat temu.nie będę pisał co wyprawiała...w każdym razie negatywne opinie ze środowiska pracowników - a nie uczniów czy rodziców - TO PRAWDA
|
|
będziesz okazję bo prokurator tą sprawą znieważa się zajmie. lelumel
|
|
Łatwo dojść kto pisze wystarczy skopiować adres poczty i na fejsie w wyszukiwarce wkleić
|
|
znając nauczycieli i ich podejście do życia to wszystko nie pasuje zresztą Polacy to naród wiecznie narzekający i jeszcze nikt im chyba nigdy nie dogodził chyba że kazał
|
|
no.... ja caly czas sie upieram-----prosze podac kto to jest? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepa, i po co ci to wiedzieć, to szkoła dla dzieci a ty jak chcesz dokończyć swą edukację i zaliczyć wreszcie tą podstawówkę , to szukaj wieczorowej szkoły dla emerytów hahahahaha... hehehehe....
|
|
Egzorcysta- masz wszystkich w domu? az sie prosi knsultacja z psychiatra. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
haha rzepicha dalej umyślnie rozgrzebuje ten obraźliwy temat. Z tego co wiem na dniach jedna ze znanych kancelarii adwokackich składa w imieniu znieważonej wniosek do prokuratury rejonowej o ściganie sprawców tego znieważenia czy pomówienia. Tak więc michcio92 , je99, cziki będą mieli okazję podzielić się z prokuratorem a nawet na sali sądowej swymi urokliwymi przemyśleniami. Ja nie wiem czy rzepicha się na to tez nie załapie wszak tak usilnie się tu i produkuje a byłaby to szczególna okazja tak przy jednej okazji aby wszyscy którym tu tak na tym forum dokucza poznali jej faktyczną tożsamość.
|
|
a co to za tajemnica wszyscy zainteresowani zapewne Ją znają koziol0
|
|
ja mam nadzieję że przy okazji tej damie z Piątnicy która tak bezkarnie obraza różnych ludzi na tym forum a w szczególności ma jakieś dziwne pretensje do wójta gminy Piątnica ktoś w końcu pewną cześć ciała przetrzepie poprzez ujawnienie jej faktycznej tożsamości. Ma baba tyle do powiedzenia i do pouczania w każdej sprawie więc może w końcu dowiemy się co to za persona.
|
|
Lulik, ujawnij więc swoją. Widać masz informacje " z pierwszej ręki" :) Starasz się sprowokować czy zastraszyć innych użytkowników forum?
|
|
haha mam dobre informacje
|
|
lulik prosze o fakty ! gdzie obrazilam np. ciebie? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Lulik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-10-13 11:53 twardo karty na stol!!!! ze rozsprzedane pol Piatnicy_fakt! ze lkiwidowane szkoly- fakt! ze zniszczone i rozsprzedane forty -fakt! ,ze oddany budynek dla bezdomnych i zdewastowany - fakt! ze zniszczono zabytkowa kuznie ( chociaz jak byk byla tabliczka -obiekt zabytkowy) - fakt! mam wymieniac dalej????NIE SADZE abys chcial wiecej informacji ---- bo nie wiadomo kogo Prokurator zamknie!!!!!!!!!!!!! cos jeszcze ??? prosze bardzo!!!! moge isc razem z toba do Prokuratora!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ponadto jesli facet nie ukrywal swojej tozsamosci!!!!! to cos jeszcze ma w zanadrzu!! a ty lulik kryjesz sie - odchyl przylybice jak tak swiecie jestes oburzony!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Lulik..... od kancelarii adwokackiej , do sali sądowej droga ,długa i daleka.Przejrzałem posty rzepichy i nic tam takiego nie znalazłem.Morze i baba pyskata i ciekawa ale nadużywanie instytucji prokuratorskiej do straszenia to trochę malutkie.Sam niejednokrotnie padałem ofiarą jej komentarzy,ale może trochę dystansu do tego co ta osoba pisze,w końcu nie jesteśmy dziećmi.
|
|
piatek --- przede wszystkim bronie tego co wiem na pewno! wiec jeszcze raz sie pytam? o kogo chodzi? bo mam wrazenie , ze lulik chce zamknac temat! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Nie odnoszę się do meritum sporu bo nie mam pojęcia o tej sprawie, a jedynie do straszenia prokuraturą .Dla mnie to śmieszne,dorośli (chyba )ludzie i się straszą, bo nie mają innych argumentów?
|
|
Pozostaje czekanie...
|
|
Autor: michcio92 (---.centertel.pl) Data: 07-10-13 22:19 czy wiecie cokolwiek o Pani Dyrektor szkoly w Piatnicy? (zgłoszenie naruszenia) michal lemanski ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// rzepa jak to rzepa , pyskata i tyle :) Mi też nieraz od niej się oberwało a prokuratorem nie straszę :) No ale ktoś tu raczej naprawdę będzie miał kłopoty.
|
|
ja jednak czekam na wypowiedz lulika. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
luliku nie strasz nie strasz bo się ... wiesz co
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |