wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dyrektor szkoly w Piatnicy

czy wiecie cokolwiek o Pani Dyrektor szkoly w Piatnicy?

(zgłoszenie naruszenia)

michal lemanski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dyrektor szkoly w Piatnicy

wszystko wiemy, a oni są tylko tego " podobniez ... swiadomi " ?
, to jak juz bedo pewni to niech zgłoso do Kuratorium albo do Kurii ze nie segreguje śmieci cy co??? ,
bo nie rozumiem dlaczego tu swe żale na forum wylewasz

Taka sytuacja jest w wielu szkołach. To raczej nic nadzwyczajnego.

von chrupka

słyszałem o tym już dawno temu.Wiele było akcji z Panią Dyrektor w roli głównej. Mobbing to tam codzienność.

p.s. jeśli masz odwagę zgłoś to do Kuratorium, moze się w końcu za Nią wezmą

Ja akurat pracuję w tej szkole i dziwią mnie takie opinie. Szkoła jest super zarządzana, można zobaczyć jak wygląda i jak czują się w niej dzieci. Wielu rodziców wozi tu dzieci nawet z Łomży. To, że nie toleruje się olewactwa, a nauczyciele pracują jak należy, to jeszcze nie mobbing. No cóż kampania się rozpoczęła ...

Dwóch moich synów uczęszcza do tej szkoły, w tym jeden jako "sześciolatek ochotnik" i jako matka jestem bardzo zadowolona....Jeśli chodzi o Panią Dyrektor to uważam, że jest bardzo zaangażowana w to co robi, ma bardzo dobry kontakt z rodzicami jak również z uczniami. Do każdego problemu podchodzi indywidualnie i zawsze znajduje czas na rozmowę. Jako rodzic mogłabym pisać o niej w samych pozytywach. I chyba słowa "Pani Dyrektor traktuje ludzi jak smieci i nie ma szacunku do nikogo!" to wielka przesada.

Zgadzam się w 100% z przedmówcą, bo organizacja pracy w tej szkole jest moim zdaniem bardzo dobra i dobrze, że Pani Dyrektor dba o to, by każdy wykonywał swoją pracę tak jak trzeba. Nam rodzicom chyba najbardziej na tym zależy....

jak widać czyjeś ambicje zostały urażone i w sposób niewybredny dokonuje publicznego znieważenia tej dyrektor. Myślę , że prawda sama się obroni w postaci uśmiechniętych i zadowolonych twarzy rodziców i uczniów tej szkoły a także jej nauczycieli. Sukces tej szkoły jest niewątpliwy i to nie tylko ze względu na niespotykane wyposażenie ale w szczególności na wyjątkowa atmosferę która została stworzona uczniom tej szkoły. Wiele osób zabiega oto aby ich dzieci miały możliwość uczenia się w tej szkole. Bo dzieci w tej szkole czują się jak u siebie w domu i żadne z nich nie jest anonimowe czy pozostawione samo sobie. Dzieci czyli uczniowie idą do tej szkoły z przyjemnością.

Wracając do założyciela tematu i innych mam nadzieję ,że skoro piszą takie pomówienia to z cała powagą przyjmą na siebie odpowiedzialność za zwyczajne pomówienie i znieważenie którego tu publicznie dokonują. Także ukrywanie się za Nickiem i pisanie z telefonu komórkowego takich znieważających treści nie daje żadnych gwarancji bezpieczeństwa czy tez poczucia bezkarności. Myślę , że tej sprawy będzie ciąg dalszy i w końcu skończą się takie bezkarne znieważania i pomówienia.

lelumel

zwróćcie uwagę jak perfidnie się tego dokonuje nikt nie był żadnym świadkiem, nikt nie ma żadnych konkretnych faktów ale każdy słyszał i jest dobrze poinformowany i z wielkim umiłowaniem i satysfakcją obrzucają błotem.

lelumel

Myślę, że wszyscy zainteresowani tematem Pani Dyrektor wiedzą jak jest naprawdę i sami potrafią ocenić czy wszystko jest tak jak trzeba bez dziecinnych i okropnych tematów na tym forum. michcio92 jak masz wystarczająco odwagi i jest w Tobie tyle "ciekawości" to zapraszam od poniedziałku do piątku o 7.45 do szkoły- możesz zapytać o zdanie i nauczycieli i rodziców a nie wypisujesz takie brednie i głupie domysły

Michale Lemański to umoczyłeś :):):)

Tak to jest jak się w podpisie zostawia imię i nazwisko:):):):)

no niestety marudo ale mail wskazuje jednak na kobietę....

czytam, czytam i jak sie nazywa pani dyrektor? sa opinie skrajnie jej nie przychylne ale takze przychylne, wiec nie widze powodu ukrywac jej nazwisko.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Może to tylko zbieg okoliczności ale zwróćcie uwagę, że wszystkie posty popierające Panią Dyrektor są dodane z komputerów, które mają Neostradę. Jeżeli Pani Dyrektor szkoły w Piątnicy to ta sama Pani Dyrektor Przedszkola w Piątnicy to też słyszałam o niej nieciekawe opinie, zwłaszcza w stosunku do pracowników.

rzepcia opinia skrajne to nie opinie. Opinia to ocena czyjejś pracy poparta faktami pod którą wydający się podpisuje biorąc za to odpowiedzialność. W tym przypadku mamy do czynienia z próba znieważenia , poniżenia osoby jednocześnie funkcjonariusza publicznego jakim jest dyrektor szkoły. Słowem jest zwyczajne przestępstwo i nic więcej. Ten facet już wcześniej robił taki sam numer pod adresem firmy Kondrat z Łomży i czynił to dokładnie w ten sam sposób. Tak więc bez nazwisk bo pachnie bardzo brzydko i na bank skończy się prokuratorem.

lelumel

wszystkie posty obrzucające błotem panią dyrektor też idą z dziwnych dostawców internetu.

lelumel

to wreszcie podajcie jej (jego) nazwisko

Katon

Wiele osób pisze tutaj jako rodzic uczniów tej szkoły...Mobbing to działanie skierowane do pracownika,wiec chodzi raczej o traktowanie nauczycieli tej szkoły.
Byłem pośrednim świadkiem sytuacji z tą panią w roli głównej ale kilka lat temu.nie będę pisał co wyprawiała...w każdym razie negatywne opinie ze środowiska pracowników - a nie uczniów czy rodziców - TO PRAWDA

będziesz okazję bo prokurator tą sprawą znieważa się zajmie.

lelumel

Łatwo dojść kto pisze wystarczy skopiować adres poczty i na fejsie w wyszukiwarce wkleić

znając nauczycieli i ich podejście do życia to wszystko nie pasuje
zresztą Polacy to naród wiecznie narzekający i jeszcze nikt im chyba nigdy nie dogodził chyba że kazał

no.... ja caly czas sie upieram-----prosze podac kto to jest?

Katon

rzepa,

i po co ci to wiedzieć, to szkoła dla dzieci a ty jak chcesz dokończyć swą edukację i zaliczyć wreszcie tą podstawówkę , to szukaj wieczorowej szkoły dla emerytów

hahahahaha... hehehehe....

Egzorcysta- masz wszystkich w domu? az sie prosi knsultacja z psychiatra.

Katon

haha rzepicha dalej umyślnie rozgrzebuje ten obraźliwy temat. Z tego co wiem na dniach jedna ze znanych kancelarii adwokackich składa w imieniu znieważonej wniosek do prokuratury rejonowej o ściganie sprawców tego znieważenia czy pomówienia. Tak więc michcio92 , je99, cziki będą mieli okazję podzielić się z prokuratorem a nawet na sali sądowej swymi urokliwymi przemyśleniami. Ja nie wiem czy rzepicha się na to tez nie załapie wszak tak usilnie się tu i produkuje a byłaby to szczególna okazja tak przy jednej okazji aby wszyscy którym tu tak na tym forum dokucza poznali jej faktyczną tożsamość.

a co to za tajemnica wszyscy zainteresowani zapewne Ją znają

koziol0

ja mam nadzieję że przy okazji tej damie z Piątnicy która tak bezkarnie obraza różnych ludzi na tym forum a w szczególności ma jakieś dziwne pretensje do wójta gminy Piątnica ktoś w końcu pewną cześć ciała przetrzepie poprzez ujawnienie jej faktycznej tożsamości. Ma baba tyle do powiedzenia i do pouczania w każdej sprawie więc może w końcu dowiemy się co to za persona.

Lulik, ujawnij więc swoją. Widać masz informacje " z pierwszej ręki" :) Starasz się sprowokować czy zastraszyć innych użytkowników forum?

haha mam dobre informacje

lulik prosze o fakty ! gdzie obrazilam np. ciebie?

Katon

Lulik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-10-13 11:53
twardo karty na stol!!!! ze rozsprzedane pol Piatnicy_fakt! ze lkiwidowane szkoly- fakt! ze zniszczone i rozsprzedane forty -fakt! ,ze oddany budynek dla bezdomnych i zdewastowany - fakt! ze zniszczono zabytkowa kuznie ( chociaz jak byk byla tabliczka -obiekt zabytkowy) - fakt! mam wymieniac dalej????NIE SADZE abys chcial wiecej informacji ---- bo nie wiadomo kogo Prokurator zamknie!!!!!!!!!!!!! cos jeszcze ??? prosze bardzo!!!! moge isc razem z toba do Prokuratora!!

Katon

ponadto jesli facet nie ukrywal swojej tozsamosci!!!!! to cos jeszcze ma w zanadrzu!! a ty lulik kryjesz sie - odchyl przylybice jak tak swiecie jestes oburzony!!

Katon

Lulik..... od kancelarii adwokackiej , do sali sądowej droga ,długa i daleka.Przejrzałem posty rzepichy i nic tam takiego nie znalazłem.Morze i baba pyskata i ciekawa ale nadużywanie instytucji prokuratorskiej do straszenia to trochę malutkie.Sam niejednokrotnie padałem ofiarą jej komentarzy,ale może trochę dystansu do tego co ta osoba pisze,w końcu nie jesteśmy dziećmi.

piatek --- przede wszystkim bronie tego co wiem na pewno! wiec jeszcze raz sie pytam? o kogo chodzi? bo mam wrazenie , ze lulik chce zamknac temat!

Katon

Nie odnoszę się do meritum sporu bo nie mam pojęcia o tej sprawie, a jedynie do straszenia prokuraturą .Dla mnie to śmieszne,dorośli (chyba )ludzie i się straszą, bo nie mają innych argumentów?

Pozostaje czekanie...

Autor: michcio92 (---.centertel.pl)
Data: 07-10-13 22:19

czy wiecie cokolwiek o Pani Dyrektor szkoly w Piatnicy?

(zgłoszenie naruszenia)

michal lemanski

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

rzepa jak to rzepa , pyskata i tyle :)

Mi też nieraz od niej się oberwało a prokuratorem nie straszę :)

No ale ktoś tu raczej naprawdę będzie miał kłopoty.

ja jednak czekam na wypowiedz lulika.

Katon

luliku nie strasz nie strasz bo się ... wiesz co

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org