środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zerwanie umowy przed czasem

Chcem zerwac umowe z multimedia przed czasem z powodu ciaglych awarii telefonu i internetu. Jak mam to zrobić. Jak bym nie chcial odzyskac numeru stacjonarnego po prostu bym nie placil

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zerwanie umowy przed czasem

sorki za jakbym :)

To chyba normalnie można złożyć trzy miesięczny okres wypowiedzenia wypowiedzenie , nie ?

Re: Maruda
Nie wiem, przejde sie lub zadzwonie do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta przy Szosie Zambrowskiej. Dopiero ponad miesiac mam od nich i caly czas problemy

w vectra?

nie multimedia

Jak tam zadowoleni jestescie z introlanu. W ist już mialem ale tam jest na jeden komp. Czy cos sie zmienilo w ist ?

Ja mam w introlanie 3 kompy podłączone przez router i najmniejszych powodów do narzekania nie mam .

Jak to na jeden komp?

To prze router nie możesz podłączyć innych kompów w domu?

Nawet sam nie mozesz zmienic na inny komp. Bo im podajesz jakis numer czegos w kompie i tylko ten jeden komp chodzi. Jak zmieniasz na drugi komp to dzwonisz do nich i podajesz numer nowego kompa. Jak ja zmieniałem na drugi komp to zawiozlem im lapka bo mi mowili gdzie znalesc w kompie ten numer, ale sam nie znalazlem.

Za drugiego kompa musiales wtedy zaplacic drugi caly abonament. Jak teraz jest nie wiem.

Maruda
Zadowolony jestes z introlanu ????

Teraz w ist umowa na 24 daja router, ale czy oni daja zeby podlaczyc kilka to nie wiem. Może tylko zebys latal :) se po domu z jednym kompem

edi# masz troche racji ale wystarczy zmienic w drugim komputerze numer mac karty i smiga:)

edi# chyba widac że jestem zadowolony , nie??

Całe dnie i noce siedzę na necie aż niektorych forumowiczów krew zalewa:):):)

Dziwactwo jakkieś w tym IST wymyślili. zmieniam kompa i nic nikomu do tego żadnych numerów nie muszę podawać , podpinam kabel pod nowego kompa odpalam i jest net . Aleś cie sobie wynalazki jakieś dziwne poznajdowali:):):)
Sami sobie ludzie utreudniacie życie:):)

Myślę o introlanie. A stacjonarny z T-mobile, ale nie na kablu tp, tylko dzialajacy na sieci komorkowej. Bo jak na kablu to lepiej powrót do tp.

edit#
Czy jesteś ortograficznym i interpunkcyjnym czEczenem?

misio fazi

mi nawet do glowy nie przyszlo ze mozna ten numer zmienic

nie chce mi sie alt wciskac :) jak bys zauwazyl, zauwazyla

Pani, Pan Miodek

Maruda
Ten net bralem jak byl tylko szerokopasmowy dostep w Łomży z IST i cos tam przy Dmowskiego. Teraz masz wybor full wypas.

Ja mam w IST ,jeden komp jest na kablu a dwa pozostałe łączą się przez router i to w ramach jednego abonamentu.

Dziwnie masz, bo u mnie router jest na kablu a od routera mogę podłączyć tyle kompów ile w routerze gniazd:)

zechcą kase jak nic

Ja mam w IST. Stacjonarny jest na kablu i do routera podpięty, dodatkowo łączy się przez routera laptop, tablet, dwa telefony a bywa nawet, że jednocześnie jest podłączonych do neta około 8 urządzeń. Sama podłączałam router, nic tak na prawdę nie trzeba im zgłaszać. Ja zadzwoniłam tylko, bo w przypadku mojego routera przy podłączaniu trzeciego urządzenia wywalało z neta. Zapytali jaki router, powiedzieli, że muszą coś u siebie ustawić i teraz hula aż miło :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Z internetem multimedia to faktycznie tragedia. Codziennie jakieś problemy. Panie w punkcie obsługi jak w czasach PRL-u. Rezygnacja lub zmiana kończącej się umowy to masakra.

my też nie jesteśmy zadowoleni z multimedii

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org