Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zerwanie umowy przed czasem |
Chcem zerwac umowe z multimedia przed czasem z powodu ciaglych awarii telefonu i internetu. Jak mam to zrobić. Jak bym nie chcial odzyskac numeru stacjonarnego po prostu bym nie placil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zerwanie umowy przed czasem |
sorki za jakbym :)
|
|
To chyba normalnie można złożyć trzy miesięczny okres wypowiedzenia wypowiedzenie , nie ?
|
|
Re: Maruda Nie wiem, przejde sie lub zadzwonie do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta przy Szosie Zambrowskiej. Dopiero ponad miesiac mam od nich i caly czas problemy
|
|
w vectra?
|
|
nie multimedia
|
|
Jak tam zadowoleni jestescie z introlanu. W ist już mialem ale tam jest na jeden komp. Czy cos sie zmienilo w ist ?
|
|
Ja mam w introlanie 3 kompy podłączone przez router i najmniejszych powodów do narzekania nie mam .
|
|
Jak to na jeden komp? To prze router nie możesz podłączyć innych kompów w domu?
|
|
Nawet sam nie mozesz zmienic na inny komp. Bo im podajesz jakis numer czegos w kompie i tylko ten jeden komp chodzi. Jak zmieniasz na drugi komp to dzwonisz do nich i podajesz numer nowego kompa. Jak ja zmieniałem na drugi komp to zawiozlem im lapka bo mi mowili gdzie znalesc w kompie ten numer, ale sam nie znalazlem. Za drugiego kompa musiales wtedy zaplacic drugi caly abonament. Jak teraz jest nie wiem. Maruda Zadowolony jestes z introlanu ????
|
|
Teraz w ist umowa na 24 daja router, ale czy oni daja zeby podlaczyc kilka to nie wiem. Może tylko zebys latal :) se po domu z jednym kompem
|
|
edi# masz troche racji ale wystarczy zmienic w drugim komputerze numer mac karty i smiga:)
|
|
edi# chyba widac że jestem zadowolony , nie?? Całe dnie i noce siedzę na necie aż niektorych forumowiczów krew zalewa:):):) Dziwactwo jakkieś w tym IST wymyślili. zmieniam kompa i nic nikomu do tego żadnych numerów nie muszę podawać , podpinam kabel pod nowego kompa odpalam i jest net . Aleś cie sobie wynalazki jakieś dziwne poznajdowali:):):) Sami sobie ludzie utreudniacie życie:):)
|
|
Myślę o introlanie. A stacjonarny z T-mobile, ale nie na kablu tp, tylko dzialajacy na sieci komorkowej. Bo jak na kablu to lepiej powrót do tp.
|
|
edit# Czy jesteś ortograficznym i interpunkcyjnym czEczenem?
|
|
misio fazi mi nawet do glowy nie przyszlo ze mozna ten numer zmienic
|
|
nie chce mi sie alt wciskac :) jak bys zauwazyl, zauwazyla
|
|
Pani, Pan Miodek
|
|
Maruda Ten net bralem jak byl tylko szerokopasmowy dostep w Łomży z IST i cos tam przy Dmowskiego. Teraz masz wybor full wypas.
|
|
Ja mam w IST ,jeden komp jest na kablu a dwa pozostałe łączą się przez router i to w ramach jednego abonamentu.
|
|
Dziwnie masz, bo u mnie router jest na kablu a od routera mogę podłączyć tyle kompów ile w routerze gniazd:)
|
|
zechcą kase jak nic
|
|
Ja mam w IST. Stacjonarny jest na kablu i do routera podpięty, dodatkowo łączy się przez routera laptop, tablet, dwa telefony a bywa nawet, że jednocześnie jest podłączonych do neta około 8 urządzeń. Sama podłączałam router, nic tak na prawdę nie trzeba im zgłaszać. Ja zadzwoniłam tylko, bo w przypadku mojego routera przy podłączaniu trzeciego urządzenia wywalało z neta. Zapytali jaki router, powiedzieli, że muszą coś u siebie ustawić i teraz hula aż miło :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Z internetem multimedia to faktycznie tragedia. Codziennie jakieś problemy. Panie w punkcie obsługi jak w czasach PRL-u. Rezygnacja lub zmiana kończącej się umowy to masakra.
|
|
my też nie jesteśmy zadowoleni z multimedii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |