Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna |
Mam pytanie , co sądzicie o producencie okien domel ?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna |
hu...stwo
|
|
LIPAAAA!!!!!!!!!!!!!! mariusz
|
|
polecam PLASTIXAL stare bożejewo
|
|
Co wy pier...cie, okna są OK tylko chu...y montaż .
|
|
drogo bioro na ul rybaki otworzył facet salon i bierze polowe ceny wiem bo bylam w domelu to tako cene z kosmosu dali a ten pan polowe ceny. nr tel 600345351 morelka
|
|
Za darmo robio ;p
|
|
z montażystami tak bywa, jak nie robią dla siebie to wiadomo jak to.idz sam kup sobie sprawdzone okna, zamontuj sam i będziesz miał zrobione najlepiej.
|
|
Jeżeli szukasz dobrych okien w przyzwoitej cenie to zdecydowanie polecam PLASTIXAL.
|
|
Będzie tanio bo nie ma zbędnych ludzi.Po co utrzymywać pracowników biurowych jak zamiast tego można dać mniejszą cenę za taki sam towar. W dzisiejszych czasach to jest bardzo ważne. Ul.Rybaki 62 A tel.606 345 351 lub mail lak-meb@wp.pl. br1
|
|
Ja okna energooszczędne zamawiałam tutaj i bardzo sobie chwalę ;) Postawiłam na drewno - wygląda w mojej opinii znacznie korzystniej od pcv a obecne technologie sprawiają, że praktycznie nie przepuszcza ani hałasu ani zimna. I co najważniejsze takie okna są ekologiczne i nie zawierają w sobie żadnych szkodliwych substancji,.
|
|
Nie polecam okien z domela!! słabe ramy białe żółkną uszczelki przy wysokich temperaturach sie topią i przy myciu okien rozmazują
|
|
polecam Oknoplast Kraków ul. bema
|
|
ok
|
|
Ja mam z Domelu okna i jestem zadowolony. Ale polecam jeszcze SONAROL z Jedwabnego
|
|
Wybór okien to naprawdę poważna decyzja, ponieważ są one ważną częścią każdego budynku. Jakie okna wybrać? Najbardziej popularne są okna PCV i można je zamawiać w różnych wielkościach. Jedną z najbardziej znanych firm jest Drutex, więc własnie ich ofertę warto sprawdzić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |